KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Üstadım size kolay gelsin ben 2 senedir bu işin kuyusuna düştüm bi türlü cıkamıyorum ama bu gün sayısal oynadım ve milli piyangoda aldım.Bülent bey espirilerinizde hoşdu
Rakamın abartılı olduğunun farkındayım, ancak yapılan hesaplamalarda 8 saat gün ışığı aldığı ve alma açısının dik olduğu gibi kriterler var. Kış şartlarında ve 45 derece gibi bir açı ile ışık aldığını varsayarak biraz abartmakta fayda var gibi geldi. Tabiki en iyi hesaplamaları bu işin erbabı olan kişiler ile pazarlık aşamasında yapacağız galiba
Üstadım size kolay gelsin ben 2 senedir bu işin kuyusuna düştüm bi türlü cıkamıyorum ama bu gün sayısal oynadım ve milli piyangoda aldım.Bülent bey espirilerinizde hoşdu
Malesef benim şans oyunlarında hiç bahtım açık değil. Mısırda tanımadığım bir amcanın vefat haberini almak ve ondan yüklüce bir mirasın kaldığını öğrenmek daha beklenilebilir gibi geliyor
İkinci alternatif araç olarak bazı çekinceler ile ve abartılı olduğunu bilerek bu araç olabilir diyorum. Fikirlerinizin benim için önemli olduğunu tekrar etmekte fayda var.