Bu Kitabı Satın Alayım mı, İşe Yarar mı?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan kuu Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 10
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,807

kuu

Gönüllerde Yaşıyorum...
Yer
Gönüllerdeyim
Web
www.bodytr.com
Arkadaşlar,
Size bir soru sormak istiyorum, daha uygun bir yer bulamadım. Genelde Gezenbilir'e giriş yapmadan gezen bir üyenizim. Dağcılık, doğa sporları ve kampçılık gibi pek çok faaliyete ilgim var. Geçmişte çeşitli doğa yürüyüşleri yaptım, yakın zamanda da kaya tırmanışı yaptım.

Bu sene kamp yapmak gibi bir niyetim var fakat yeterli bilgiye sahip değilim. Bu forumdan pek çok işe yarar şey öğrendim, hepinize teşekkürler. Fakat elimin altında konuyla ilgili birkaç kitap bulundurmak istiyorum. İnternetten bir kitap buldum ve sipariş edecektim fakat önce size sormak istedim.

Yayınevini inceledim, daha önce benzer konularda kitap basmamış, onun için emin değilim, iyi kitap mıdır? Okuyanınız, inceleyeniniz var mı?

Yazarı SAS komandosuymuş sanırım. Çadır kurmak, ateş yakmak, düğüm çeşitleri gibi pek çok kampçılık ve doğada hayatta kalma konusunu işleyen bir kitapmış.

Fakat para açısından çok serbest davranamayacağım bir dönemdeyim ve bu kitaba 27 lira vermeden önce sizlere danışmak istedim.
http://www.kitapyurdu.com/kitap/default.asp?id=461186
Yardımcı olabilirseniz sevinirim, başka kitap önerirseniz ya da bu kitabı almam doğru olmayacaksa lütfen söyleyin.

Etiketler
Ynt: Bu Kitabı Satın Alayım mı, İşe Yarar mı?

Kendime çocukluğumdan beri kütüphane oluşturan ve inşallaj asıl torunuma devrettiğim zaman gerçek bir kütüphane yaratmış olacak bir kişi olarak ne olursa olsun kitaba para verilmesi gerekir diyen biri olarak ne olursa olsun alın derim 27TL nereye harcamıyoruz ki bide kitaba harcayalım

Ben de ktiaba verdiğim paraya pek acımıyorum aslında, yani sizin de dediğiniz gibi: "Neye harcamıyoruz ki?"
Sigara içenler her gün bir miktar parayı sigaraya veriyorlar ama kitaba bir kereye mahsus belki 2 belki 3 paket sigaranın parasını veriyoruz.

Ama satın almadan önce sizlere sormak istedim, işe yaramaz bir kitapsa satın almak istemedim. Fakat henüz kitabı okuyan birinin yorumu girilmemiş.

Ben iyisi mi bu kitabı bugün bir kitabevinden alayım, yazmaya değecek bir kitapsa birkaç gün sonra yorumlarımı paylaşırım.

Alın gitsin ...! Faydalı olacağına inanıyorum gönül isterdiki daha ucuz olsun.Büyük olasılıkla extrem durumlardan bahsediyor olabilir ama temel konularda vardır mutlaka her iki durumda da kaznçlısınız.

Verdiğim paraya değmiş, evladiyelik bir kitap. Bol bol resim ve gayet açık bir anlatım var.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=8969.0 burayıda bır ınceleyın ıstersenız arkadaslarımız paylasmıs muthıs bı kıtap ... sn M eraslanda kolayca ındırılebılecek sekle getırmıs emek harcamıs ellerı dert gormesın lınkı ınceleyın begenırsenız buradan ındırebılırsınız http://**.com/files/137545727/survival_el_kitabi.zip.html

Çok teşekkürler, linkinizi inceledim ve indirdim.

Gönderdiğiniz kitap benim elimdeki kitabın farklı bir çevirisi ve sanırım (Verdiğiniz linkteki bütün sayfalara bakamadığım için böyle söyledim, emin değilim.) tamamı değil.
Fotoğraflarına ve sayfa düzenine kadar birebir aynı!

"Gönderdiğiniz kitaptaki isimler sanırım gerçek yazar olan Hugh McManners'ın ismini vermeme ayıbında bulunmuşlar!" diyecektim ki, yazarın ismini verdiklerini farkettim.

Sonuçta her iki kitapta aynıymış, keşke önceden bilseydim
Fakat bir kitabı elinizde taşımak ve istediğiniz her yerde kullanabilmek çok farklı, baskısı da çok kaliteli, içim acımıyor yani

Aynı kitap yılbaşında bana hediye olarak geldi, tavsiye ederim, pek çok temel pratik bilgiyi resimli olarak görüyorsunuz. Yeni başlayanlar için bence gayet güzel.