Bu Nasıl Toyota

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan pixelyus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,328

pixelyus

ilkerkonuk
Arkadaşlar sahibinden sitesinde 0 km bir toyota ilanı gördüm.
daha önce hiç görmediğim bir araç sanırım hesaplı offroad için üretilmiş bir araç.

http://www.sahibinden.com/toyota_technology_bj_2032_4x4_2010_model-12WQQaXQQ19563799WQQpXQQdisplayitem

big_19563799glm.jpg

big_2.jpg

big_3.jpg

Etiketler

Ynt: Bu Nasıl Toyota

bu aracın hiç bir yerinde toyota arması yok vede toyota dizaynından çok uzak bi model ???

size katılıyorum, tipi eski jeep modellerine benziyor. ama sahibinden sitesinde de BJ 75 olarak girmişler ilanı.
başka marka olsa diğer marka ve moddeller olarak girerlerdi gibi geliyor.

pixelyus' Alıntı:
size katılıyorum, tipi eski jeep modellerine benziyor. ama sahibinden sitesinde de BJ 75 olarak girmişler ilanı.
başka marka olsa diğer marka ve moddeller olarak girerlerdi gibi geliyor.
internetteki satılık araçlara dikkat ettiyseniz bazıları daha aracının hangi model olduğunu bile bilmiyor olup olmadık yerlerde ilanını satışa koyuyor , bence bu aracın motoru toyota olabilir ama dışı kesinlikle değil tabi bizimkiler tahmin görmek lazım aracı net konuşabilmek için; dizayn köyü olmuş onü amerikan arkası şimdiki çin malı pick up lara benzetmişler

Bu aracın toyota versiyonlarının hiç birisi ile alakası yok ;D ;D
Buna antalya antoff takımı aramızda hindili lakabı taktık ;D ;D
Hindistan üretimi bir araç :smiley:

toyota büyük bi marka.belki eski teknolojisini bu aracı üreten muhtemel çin firmasına vermiş olabilirmi.bizim tofaşın kuşları çinde mısırda başka isimle üretiliyomuş hatta malezyada galiba.belki motor mekanik miyadını doldurmuş toyota teknolojisidir.
hazreti google ın dediğine göre baw diye bi araçmış. ( bejinhttp://www.alibaba.com/product-gs/250784962/BAW_PRADO/showimage.html?pn=2&pt=10&newId=265214594&cids=null#breadcrumbsg auto works ).ali baba da pradosu bile var hık demiş egzostundan düşmüş pradonun

bj 2032 yazarsanız google a çıkıyo baw diye bi çinli firmanın.toyota mekaniği ve motoruyla yapılmış.adamlar amerika desteğiyle cherooke nissan desteğiyle birleşmiş milletlere çin hummer şi yapmış.mahindra biraz yakışılı bence bu modelin yanında .kopya prado yapmışlar, baw prado, gayet şık.isuzu desteğiyle çift kabin pick upları vr eski isuzu kasa

baw firmasının internet adresini ne kadar aradıysam da bulamadım. youtube de bile araç hakkında bir tane video yok.
Aslında toyota üretiyorsa alınır diye düşünmüştüm ama bu koşullar altında bunun ne parçası bulur ne servisi :smiley:

pixelyus' Alıntı:
baw firmasının internet adresini ne kadar aradıysam da bulamadım. youtube de bile araç hakkında bir tane video yok.
Aslında toyota üretiyorsa alınır diye düşünmüştüm ama bu koşullar altında bunun ne parçası bulur ne servisi :smiley:

Yedek parça yoksa huzur yok diye düşünürüm ardaşlar..
Aslı varken boşuna klawyenizi yormayın.. ;D

Çin in en büyük otomotiv firmalararında beijing ile toyotanın ortak üretimi BJ 2032 pick-up modeli. Motor ve yürüyeni toyota.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,095
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR