Bu Pazar Fotoğraf Gezisi (25.11.2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mavimor Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,287

mavimor

Kamp II
Yer
istanbul
25 Kasım 2007 pazar günü saat 08.30'da Ayasofya Camii önünde toplanıyoruz. 09.00 Kesin hareket saatimiz.

Güzergahımız Ayasofya - Sultanahmet - Kadırga şeklinde olacaktır. . Dileyen gezinin herhangi bir noktasında bize eşlik edip, yine herhangi bir noktasında ayrılabilir. Etkinliğe katılmak için fotoğrafçı veya fotoğraf makinesi sahibi olmaya gerek yoktur. İstanbul'un güzelliklerini keşfetmek isteyen herkes katılabilir. Gezinin bitiş saati belirlenmemiştir.

İrtibat için 0533 521 8661 numaralı telefondan benimle (Mustafa Tekiner) iletişime geçebilirsiniz.

Katılımcı Listesi:
1- Mustafa Tekiner
2- Aliko
3- Osman Başar
4- Hasan Çağrıcı

Etiketler
Mustafa İstanbul kaçmıyor...Ama sonbaharın renkleri kaçıyor.....ne zaman yapıyoruz fotosafari?

Sağanak yağışlar geliyor 2 Aralıkta Ankara'dayız abi, 2 Aralık sonrası hafta sonunda uygun mudur

Transporter' Alıntı:
Mustafa İstanbul kaçmıyor...Ama sonbaharın renkleri kaçıyor.....ne zaman yapıyoruz fotosafari?

O zaman kar fotoları çekebilirsiniz ancak. .Ben bugün sogucak tarafına çıkacagım bir konu ile ilgili.Oralardan çekerim bi kaç poz..Havada pırıl pırıl bu gün..Tamam Sedatlada konuştuk zaten yapıcagız bi tur..10-15 kişi gibi bir kapasitemiz var..Selamlar

Katılımcı Listesi:
1- Mustafa Tekiner
2- Aliko
3- Osman Başar
4- Hasan Çağrıcı
5- Nilsun

E yaptınız mı geziyi? Başlığı ben yeni gördüm. Bu gibi durumlarda bi de mailing yapmakta fayda var abilerr

yaptık valla bu sefer biraz acil oldu, mail attık sistemden ama sanırım bir problem oldu. bu gezileri düzenli yapmaya çalışacağız bundan sonra.

caner' Alıntı:
E yaptınız mı geziyi? Başlığı ben yeni gördüm. Bu gibi durumlarda bi de mailing yapmakta fayda var abilerr

OFFF EVDE PC'sim ÇÖKTÜ HAFTA SONU AÇAMADIM VE ŞİMDİ İŞTEN GÖRÜYORUM NE KAÇIRDIĞIMI. :-\

Valla Ufuk ne kaçırdığımızı bilmiyoruz henüz Arkadaşlar yüklerse bişiler görücez. Pazar günü ben de şöyle bir çıkıp Karaköy-Eminönü gezip kısmi bi alışveriş yaptım. Kuruyemiş'in iyisi ve ucuzu o tarafta oluyor malum. Bu arada sunlar cikti: