KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
25 Kasım 2007 pazar günü saat 08.30'da Ayasofya Camii önünde toplanıyoruz. 09.00 Kesin hareket saatimiz.
Güzergahımız Ayasofya - Sultanahmet - Kadırga şeklinde olacaktır. . Dileyen gezinin herhangi bir noktasında bize eşlik edip, yine herhangi bir noktasında ayrılabilir. Etkinliğe katılmak için fotoğrafçı veya fotoğraf makinesi sahibi olmaya gerek yoktur. İstanbul'un güzelliklerini keşfetmek isteyen herkes katılabilir. Gezinin bitiş saati belirlenmemiştir.
İrtibat için 0533 521 8661 numaralı telefondan benimle (Mustafa Tekiner) iletişime geçebilirsiniz.
Katılımcı Listesi:
1- Mustafa Tekiner
2- Aliko
3- Osman Başar
4- Hasan Çağrıcı
O zaman kar fotoları çekebilirsiniz ancak. .Ben bugün sogucak tarafına çıkacagım bir konu ile ilgili.Oralardan çekerim bi kaç poz..Havada pırıl pırıl bu gün..Tamam Sedatlada konuştuk zaten yapıcagız bi tur..10-15 kişi gibi bir kapasitemiz var..Selamlar
Valla Ufuk ne kaçırdığımızı bilmiyoruz henüz Arkadaşlar yüklerse bişiler görücez. Pazar günü ben de şöyle bir çıkıp Karaköy-Eminönü gezip kısmi bi alışveriş yaptım. Kuruyemiş'in iyisi ve ucuzu o tarafta oluyor malum. Bu arada sunlar cikti: