Bu sonbahardan bir batış fotoromanı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ulash1907 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 21
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,280

ulash1907

Ana Kamp
Yer
ayvalık
o gün ben dalış yapacaktım, kadri hoca kuş fotoğrafı çekecekti,
ben batış yaptım; hem battım hem batırdım, hocamda kuş fotosu çekti(acemi kuş ;D)

konu ile ilgili şiirimi, teşekkürlerimi ve fotoromanımı taktim ederim

ben battım suzimle halis abimi çağırdım kurtar diye
o da battı willy le operatör çağırdı kurtar diye
operatörde battı kepçe ile abisini çağırdı kurtar diye
son kepçe geldi kurtardı, hepimize sövüp saydı...

TEŞEKKÜRLER
-ya arazi aracı aldık şu zeytinlikte mi batacağız diyen özgüvenime
-ya oğlum sen daha acemisin bütün tecrübemizle ben ve willys im geldik seni kurtarmaya diyen halis abinin özgüvenine
-bütün uyarılarımıza rağmen ya siz merak etmeyin ben 2 nizide çıkarırım biz ne çamurlar gördük diyerek zeytinliğe giren
operatör abinin özgüvenine
-kepçesi hararet yapmasına rağmen kızmadan :mad: ;D bıkmadan :( ;D üçümüzüde çıkaran büyük operatör abiye...

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

Etiketler

Ynt: Bu sonbahardan bir batış fotoromanı

Gayet güzel unutulmaz bir gün olmuş geçmiş olsun demiyorum bol çamurlu günler diyorum

siz beni güldürdünüz allah da sizi güldürsün.
aklıma doğuda yaşadığım bir olay geldi kısaca anlatayım.
özel harekattaki polis arkadaşlar ağrı dağı eteklerinde landrover ile batıyor onu kurtarmak için panzeri çağırıyorlar o da batıyor onları kurtarmak için beni çağırıyorlar kurtarıcı ile ve bende batıyorum sonra mı sonrası bende tank çağırıyorum ve hep birlikte kurtuluyoruz...arazi sulu toprak olunca araçların hepsi çöktü kaldı...ama suç ilk başta beni dinlemeyen akıllı subaylarımızda.nede olsa onlar emir vermeyi bilirler ;D ;D ;D

herkes seferber olmuş ve mutlu son . (gerçi oradan başka araç alırmıydı onları bilmem )

çok güzel önemli olan heyecan macara geçmiş olsun demiyorum bol çamurlu günler diliyorum.

güzel dilekler için teşekkürler, en başta biraz canım sıkılmıştı ama zaman ilerledikçe olay daha zevkli hale geldi.
tiss' Alıntı:
Ulas Cundada olmana sevindim ben de cundadayim kirmizi cj ile goruselim .
teşekkürler abdullah bey ayvalık cunda küçük nasılsa mutlaka görüşür, tanışır, konuşuruz hatta offlarız bile :smiley:

Hikaye ye bayıldım...
Kuşlar gerçekten iyiydi...
Senin balıklarda küçük değildi... (willy ve cat ?)
görüşmek üzere

11. fotoğraf en sona gelecek... değiştirebilirsen...

Ne olay ama zincirleme gelişmiş herşey..sonuca bak güzel olmuş.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,008
Kayıtlı Üye Sayımız
166,754
Kaydolan Son Üyemiz
mayfaer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR