KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Müco bende turbo dizel vx80 im olsun isterim benzinli yerine , ama sen benden daha iyi biliyorsunki benzinli alınca sana çıkartabileceği masrafla dizelin sana çıkartabileceği masraf nerdeyse 2-3 katı.
Birde 97-98 model benzinliye 33-35 veriliyor diğeri 91 model turbo dizel arada en az 5-6 yaş fark var. iki araç aynı yaşda olsa dizel benzinliden en az 8-10 fazla olur normalde arada bu yaş farkı varken bence fiyatları eşit olmalı en iyimser bakışla.
birde araç nasıl kaskodan motor yaptırıyor ? kazamı yoksa servis hatasından olan bişeylermi ?
Günaydın herkese,
Maslak'ta bir ustanın adı geçmişti yazılarınızda Toyota aracı göstermek için,ismini ve telefon numarasını yazarmısınız.Galiba bebek geliyorrr. ;D ;D
Kurşatcim bizim araçlarda yaş önemli degil hatta dez avantaş
2000 tl vergi veriyosun. 3 senede 6000 yapar al sana aradaki fark
turbo dizel benzinliden her zaman her halukarda üstundur.
gazla ugraşma derdin yok.
menzil sikintin yok.
tank derdin yok.
uste kalsa içinde yatamazsin alta alsan direk sakat kiçinda bonbayla dolaşiyosun.
kapali otoparklara giremezsin.
feribotlara binemezsin.
100 kullanmadan kapak açtirip subap lastiklerini degişmen lazim.
soguklarda sikinti
ayar konusu başli başina problem
bunlari göz ardi etme istersen
dizelde ses sorunu var birde benzinli kadar atak degil.
ama su derdi yok kil tuy derdi yok. -30 tek marj bas git hocam
işletim masrafina gelince
eger araç duzgunse sorun yok ama oynanmişsa turbo falan degiştirmen gerekebilir.
Sizin tek bir avantaşiniz var ebayda bütün parçalar çok daha rahat bulunabiliyor.
Geçenlerde bir tane 96 model dizel bulduk,Mücahit biliyor,adama turbonun,pompanın durumu nasıl diye soruyorum,adam çok iyi,hepsi bakımdan geçti diyor.Sonra bana motorun resmini yolla diyorum,resim geliyor,bakıyoruz araba turbo değil.Ya ben kalksam resim istemeden oraya gitsem.Bunlar milleti ne sanıyorlar anlamıyorum.Bu nasıl ticaret.
Çok dikkatli olmak lazım....!!!
Geçenlerde bir tane 96 model dizel bulduk,Mücahit biliyor,adama turbonun,pompanın durumu nasıl diye soruyorum,adam çok iyi,hepsi bakımdan geçti diyor.Sonra bana motorun resmini yolla diyorum,resim geliyor,bakıyoruz araba turbo değil.Ya ben kalksam resim istemeden oraya gitsem.Bunlar milleti ne sanıyorlar anlamıyorum.Bu nasıl ticaret.
Çok dikkatli olmak lazım....!!!
Mesela abi ben senden motor ikaz lambası yanan ve tekleyen bir arabayı bile servise göstermeden aldım ama sözüne güvenip , pişmaneda olmadım ;D Araç alırken önce sahibi önemli bence zaten, sen olmasa başka biri olsa o arabayı o şekilde almazdım. Ama sen ne dersen o diye aldım. Ne dediysende o çıktı
Mesela abi ben senden motor ikaz lambası yanan ve tekleyen bir arabayı bile servise göstermeden aldım ama sözüne güvenip , pişmaneda olmadım ;D Araç alırken önce sahibi önemli bence zaten, sen olmasa başka biri olsa o arabayı o şekilde almazdım. Ama sen ne dersen o diye aldım. Ne dediysende o çıktı
Dostum sağol bana güvendiğin için,bunun ticaretini yapmıyoruz ama yapsak bile böyle olmamalı,bizim işimiz olmaz bu tür kişilerle.Bunlar resmen insan avına çıkmışlar,birini bulup çakacaklar.