Bu Toyota Hakkında Bilgi

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan becasse Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 52
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,420
Ynt: Bu Toyota Hakkında Bilgi

RedlinE' Alıntı:
kilit var. orj 80 araç
o fiyata vermez kendi aldi boyatti falan bence 38 teklif edilir. araç 15 jant

benzinlilere 30-35 ler veriyoruz turbo dizel rahat o paralari eder.

Tam emin değilim ama döşemecinin arabasıysa sadece "centre diff.lock" var...

Etiketler

İKi araç var ikiside ayni renk benim bahsettigimde kilit var. digerini bilmiyorum ikiside maslakda

Müco bende turbo dizel vx80 im olsun isterim benzinli yerine , ama sen benden daha iyi biliyorsunki benzinli alınca sana çıkartabileceği masrafla dizelin sana çıkartabileceği masraf nerdeyse 2-3 katı.

Birde 97-98 model benzinliye 33-35 veriliyor diğeri 91 model turbo dizel arada en az 5-6 yaş fark var. iki araç aynı yaşda olsa dizel benzinliden en az 8-10 fazla olur normalde arada bu yaş farkı varken bence fiyatları eşit olmalı en iyimser bakışla.

birde araç nasıl kaskodan motor yaptırıyor ? kazamı yoksa servis hatasından olan bişeylermi ?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-1997-vx80-land-cruiser-31818693/detay

En azından km'sini doğru yazmış, ::smiley: ::smiley: ::smiley:

becasse' Alıntı:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-toyota-land-cruiser-1997-vx80-land-cruiser-31818693/detay

En azından km'sini doğru yazmış, ::smiley: ::smiley: ::smiley:

Benim uzun zamandir gördüğüm en makul VX80 eğer büyük sorunu yoksa. Almayı düşünsem yarın direk gidip bakardım :smiley:

Günaydın herkese,
Maslak'ta bir ustanın adı geçmişti yazılarınızda Toyota aracı göstermek için,ismini ve telefon numarasını yazarmısınız.Galiba bebek geliyorrr. ;D ;D

tem servis suat ustaya baktirabilirsiniz.

http://www.temservis.com/

ilandaki arac içinse galeri işi bilmiyor 17 jant yazmiş kilitlerden bahsetmemiş 30/31 rahat alirsiniz kaçirmayin derim.

Beyler maslakdaki duz videz dizelde kilit yok.
Ama nasil olmuş anlamiş degilim.
Bende kariştiriyor olabilirim yada başka birşey
orta kilit var sadece

Kurşatcim bizim araçlarda yaş önemli degil hatta dez avantaş
2000 tl vergi veriyosun. 3 senede 6000 yapar al sana aradaki fark
turbo dizel benzinliden her zaman her halukarda üstundur.
gazla ugraşma derdin yok.
menzil sikintin yok.
tank derdin yok.
uste kalsa içinde yatamazsin alta alsan direk sakat kiçinda bonbayla dolaşiyosun.
kapali otoparklara giremezsin.
feribotlara binemezsin.
100 kullanmadan kapak açtirip subap lastiklerini degişmen lazim.
soguklarda sikinti
ayar konusu başli başina problem

bunlari göz ardi etme istersen

dizelde ses sorunu var birde benzinli kadar atak degil.

ama su derdi yok kil tuy derdi yok. -30 tek marj bas git hocam
işletim masrafina gelince
eger araç duzgunse sorun yok ama oynanmişsa turbo falan degiştirmen gerekebilir.

Sizin tek bir avantaşiniz var ebayda bütün parçalar çok daha rahat bulunabiliyor.

Ankara ise onu bilemem.

maslakda bir tane daha vardi.91 onu bulmak lazim satilmadiysa

dizelciler ya çakal ya cins hocam ben napiyim.

Haklısın,bende merak ediyorum,şu LC lerin acaba daha ne farklı modelleriyle karşılaşacağız.

Geçenlerde bir tane 96 model dizel bulduk,Mücahit biliyor,adama turbonun,pompanın durumu nasıl diye soruyorum,adam çok iyi,hepsi bakımdan geçti diyor.Sonra bana motorun resmini yolla diyorum,resim geliyor,bakıyoruz araba turbo değil.Ya ben kalksam resim istemeden oraya gitsem.Bunlar milleti ne sanıyorlar anlamıyorum.Bu nasıl ticaret.
Çok dikkatli olmak lazım....!!!

fissek' Alıntı:
Geçenlerde bir tane 96 model dizel bulduk,Mücahit biliyor,adama turbonun,pompanın durumu nasıl diye soruyorum,adam çok iyi,hepsi bakımdan geçti diyor.Sonra bana motorun resmini yolla diyorum,resim geliyor,bakıyoruz araba turbo değil.Ya ben kalksam resim istemeden oraya gitsem.Bunlar milleti ne sanıyorlar anlamıyorum.Bu nasıl ticaret.
Çok dikkatli olmak lazım....!!!

Mesela abi ben senden motor ikaz lambası yanan ve tekleyen bir arabayı bile servise göstermeden aldım ama sözüne güvenip , pişmaneda olmadım ;D Araç alırken önce sahibi önemli bence zaten, sen olmasa başka biri olsa o arabayı o şekilde almazdım. Ama sen ne dersen o diye aldım. Ne dediysende o çıktı :smiley:

Ama piyasada malesef çoğu bizim gibi değil.

Tempus' Alıntı:
Mesela abi ben senden motor ikaz lambası yanan ve tekleyen bir arabayı bile servise göstermeden aldım ama sözüne güvenip , pişmaneda olmadım ;D Araç alırken önce sahibi önemli bence zaten, sen olmasa başka biri olsa o arabayı o şekilde almazdım. Ama sen ne dersen o diye aldım. Ne dediysende o çıktı :smiley:

Ama piyasada malesef çoğu bizim gibi değil.

Dostum sağol bana güvendiğin için,bunun ticaretini yapmıyoruz ama yapsak bile böyle olmamalı,bizim işimiz olmaz bu tür kişilerle.Bunlar resmen insan avına çıkmışlar,birini bulup çakacaklar.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,051
Kayıtlı Üye Sayımız
166,792
Kaydolan Son Üyemiz
wdeepw

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR