Buda benim 3000 v6 Pajerom

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan cetay Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 44
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,596

Etiketler
Ynt: Buda benim 3000 v6 Pajerom

Nejat' Alıntı:
merhaba

bende 90 model tek kapı aldım
araçta yenilemediğim yer kalmadı. özellikle yürüyeni, kasa ve izolasyon konusunda ısrarlı oldum
direksiyonu hidroliğe çevirdim ki bulmak sorun olmuştu
şimdi döşemecide

gemilerde kullanılan son kat şeffaf koruyucu boyayı incelerken sizin anlatımınız denk geldi

bahsettiğiniz vinyl kaplama konusunu biraz açarmısınız
dış yüzeyi koruma amaçlı mı yapılıyor, nasıl kim (hangi sektör) yapar vb ?

selamlar

Merhaba
Aracınız hayırlı olsun,Vinyl kaplama dediğimiz şey reklam sektöründe kullanılan malzeme araçlarda koruma yada renk değiştirmek içinde kullanılıyor özellikle taksiler ve kargo araçları gibi araçlar bu malzemeyle kaplanıyor oldukça çok renk seçeneği var.

cetay' Alıntı:
Merhaba
Aracınız hayırlı olsun,Vinyl kaplama dediğimiz şey reklam sektöründe kullanılan malzeme araçlarda koruma yada renk değiştirmek içinde kullanılıyor özellikle taksiler ve kargo araçları gibi araçlar bu malzemeyle kaplanıyor oldukça çok renk seçeneği var.

kusura bakmayın Hayırlı olsun demeyi atlamışım
bilgi için ayrıca teşekkür ederim

Yeni aracınızı güle güle, kazasız belasız kullanın.
Birkaç tane de araç içini gösteren fotoğraf ekleyebilir misiniz?

cetay' Alıntı:
Geçen hafta ilk sahibinden aldığım 93 model 133.000 km de pajerom değişime devam ediyor.

Dün akşam snorkel montajınıda yaptım.

20112010092.jpg

20112010093.jpg

Hayrılı olsun...

Çok diri ve güzel duruyor..Agız tadıyla binme nasip olur inşallah..

ilgiyle yapacaklarınızı izleyecegiz..

Teşekkür ederim İsmail Bey,
Sizinde Lc niz hayırlı olsun nasıl aldığınızı ve hatıralarınızı okumuştum ağız tadıyla kullanın.

Tamer Abi napmışsın yaa kız gibiydi ilk gün :smiley:)) nasıl kıydın buna :smiley:) ilyas ustanın ordan yücel ben :smiley: hani çakşir:smiley:) güzel olmuş abi.. allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin... bol bol çamurlanmayı nasip etsin :smiley:)

Teşekkür ederim Yücel abicim :smiley:Buarada buldunmu çakşiri ;)

yok be abi dedim yaa bizz daha genciz...:smiley:) ama çetin abi ertesi günü gidip hemen alıp denemiş:smiley:) hiç bi işe yaramadı diyo :smiley:

Tamer Bey, aracınız hayırlı olsun.
kaplama yapdırdıktan sonra ruhsata işletmeyi yaptınız mı? veya yaptırıcakmısınız?

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR