KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
hayır orjinal ölçülerde almadım orjinal takılı olanlar 225/70/16 fabrikasyon lastikleri mevcuttu ben bu oranları zarar görmıycek sekılde hesaplayarak 235/60/16 sport lastik taktım
daha büyük alıp arabayı cok kaba göstermek istemedim ama pişman oldum acıkcası şu anda üstündeki lastikler 235/60/16 benim istediğim ebatlar 245 /55/16 çok daha spor ve tatlı durucaktı ama gecti artık (
hayır orjinal ölçülerde almadım orjinal takılı olanlar 225/70/16 fabrikasyon lastikleri mevcuttu ben bu oranları zarar görmıycek sekılde hesaplayarak 235/60/16 sport lastik taktım
daha büyük alıp arabayı cok kaba göstermek istemedim ama pişman oldum acıkcası şu anda üstündeki lastikler 235/60/16 benim istediğim ebatlar 245 /55/16 çok daha spor ve tatlı durucaktı ama gecti artık (
hiçde bile küçük durmuyor ebat kalın ve yanak ince gayet sportif ve agrasifleşen bir görünümü var sadece orjinal lastiklerinden farkım 2.7 cm oldu gözle görünen birşey yok
şehir içinde trafikte sürat yapılmaz keşke yapılmayacagını herkez bilse anlasa altlarında ufacık tefecik arabası olan cahil genclere uyuz oluyorum ve kınıyorum caddeler pistler yarıs yeri değildir.daha pazar günü dibimde bi dangalağın teki kaldırıma cıkarak az kaldı insanların ölümüne neden oluyordu durdum hayatında duymadıgı güzel sözleri söyledim ona ama iş işden gecmıstı allahtan can kaybı olmadı altında kıytırık bir 206 pevgeot egzost yapmıs gazlıyordu ama gazlamanın neticesinde dersini aldı alt takım oldugu gibi aks ve tekerler yolda kaldı altındakı araba 8-10 bin tl civarında masrafı iki katı oldu bölelerine müstahak umarım dersini almıstır çünkü o cadde sokaklarda hepimiz yürüyoruz hepimizin anne babası kardesleri sevdikleri var...allah korusun her türlüsünden
Ya siz boşverin herşeyi....Tertemiz 5.9 almışsınız... Baktınız içinize sinmedi değiştirirsiniz lastikleri.... Sizi tanımıyorum ama keyif insanı olmasanız, gidip de bu devirde 5.9 hacminde motorlu araç almazdınız... Helal olsun.. Güle güle kullanın, kazası belasız....
çok mersi tesekkürler içime sindi bekledim müfakatını aldım . allah yeni alıcaklarada iyi satıcılardan almayı nasip etsin tüm zj cilerede sorunsuz masrafsız kazasız belasız binmeyi nasip etsin tanrı )