Buda benim oyuncağım 2007 Pajero 3.2 did

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan orhan19 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,998
Ynt: Buda benim oyuncağım 2007 Pajero 3.2 did

Orhan bey merhaba,
Paylaşım için teşekkürler. Biraz da standart arazi donanımından ve motordan bahsedebilir misiniz?
Kronik arızaları var mıdır?
Bu arada, EGR valfi izole edince sorun çıkmıyor mu?
Selamlar.

Etiketler

Orhan Bey aracınız çok güzelmiş. Güle güle kullanın. Aracınız pajero'nun NP modeli olarak mı geçiyor? Yoksa NT modeli mi?

aracın ürertim modeli ülkelere göre farklılık gösteriyor bizde pajero 3.2 did instyle ov rusyada pajero 4 almanyada pajero v98 avusturalyada pajero NS bazı ülkelerdede pajero hiç telafuz edilmeyip shogun gls diye geçiyor.

şenol bey merhaba egr bilindiği gibi egzoz gazının bir bölümünü motora geri gönderen motorlu bir vanadir zamanla egzoz kurumu bu vananın üzerine kurum yaparak sıkıştırır ve bozulmasına neden olur pajeroda bu yaklaşık 1500 tl lakin egr nin kapatılmasıyla bu risk ortadan kalkmakla beraber motorda önemli ölçüde rahatlıyor Arazi kabiliyeti tartışılmaz arka diflock standart önde yok ama atsc var boşa çıkan tekerlegi durdurarak güçü diyerine aktarıyor buda ummadık yerlerde bile aracın ilerlemesini saglıyor kolay kolay parça bozmuyor bozarsada can yakabiliyor fakat tüm japon araç parça fiyatları uçuktur bu pajeroya özel deyil toyotada öyledir nissanda pajeronun avantajı mitsubishinin avrupada parça sevkiyat deposu vardır eger araca bir parça lağzım olursa Türkiyede yoksa en geç bir hafta içinde avrupadan gelir Araç 2260 kg 4 silindirli turbo dizel intercoller commonrail motora sahip 170 hp dir 5 ileri süper select ıı triptonik şanzima sahiptir yag deyişimleri düzenli yapılırsa sorunsuz bir şanzımandır Yakıt sarfiyatına gelince sehir içi orta sertlikte kullanımla 13-15 lt sehir dışı 110-120 km hızla 8-9 lt dir bu kullanıma bağlı olarak düşüp yükselebilir araçta şuda olsaydı diyebileceginiz tek şey airmatik (indirip kaldırma ) olsaydı tadından yenmezdi gerçi toyata landcruiser vx100 lerde varda neoluyor piyasadaki araçların birçogunda çalışmıyor yenisini almaya kalksan 20,000 tl istiyorlar çogu kişi bu parayı vermemek için yükselme kiti takıyorlar buseferde araç sehir içinde hiç tat vermiyor şimdilik aktarabileceklerim bunlar hoşçakalın

kırpık.JPG

merhaba 2007 model yeni kasa pajero aracıma yaklaşık 4 ay önce yaptırdıgım dpf iptali ve chiptunning uygulamasıyla ilgili izlenimlerimi paylaşmak istiyorum aracı 4 aydır kullanıyorum yalklaşık 40 ps artıştan sonra araç alt devirlerde mükemmel tepki veriyor tabiri caizse her kalkışta patı çekiyor hızlanma ve vites doldurmalarında hissedilir artış oldu çok keyifli ve güvenli olan aracım daha keyifli bir hal aldı yakıt sarfiyatında %10-15 arası düşme var kesinlikle abartı deyil dpf araçlara ektradan masraflar açıyor toplanan kurumu yakma işlemi ( rejenerayon ) artık yok 0/40 pahalı yag kullanımı artık yok ışık yanınca sönene kadar dolaşmak artık yok artık güç var tork var ekonomi var SAYGILAR

Orhan Bey merhaba,

Bende de 2008 Pajero 3.2Did var. Dpf'ten büyük sorun yaşamıyorum şimdilik. Bir kaç kez ışık yanmıştı ama son 40.000km'dir bir şey yok.
Şu an 105.000km'de. Siz dpf iptalini nerede yaptırdınız, nasıl yapıldı biraz daha bilgi verebilir misiniz? Sizin Ankara'da yaptırdığınızı varsayıyorum, bilgileri İstanbul'da yaptırırken faydalı olur diye sordum.
Selamlar,
Sinan

schweps' Alıntı:
Orhan bey merhaba,
Paylaşım için teşekkürler. Biraz da standart arazi donanımından ve motordan bahsedebilir misiniz?
Kronik arızaları var mıdır,camur ve agir camurda nasil bi arac sitede pek deneyen yok galiba araci camurda

Ynt: Buda Benim Oyuncağım 2007 Pajero 3.2 Did

Aracınız güle güle kullanın . Takip edeceğim.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,072
Kayıtlı Üye Sayımız
166,822
Kaydolan Son Üyemiz
burhand

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR