Buda benim Tosun :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan adarenyapi Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,564

Etiketler
Ynt: Buda benim Tosun

- Farlar beyaz renk xenon,
- Sis farları beyaz renk ledli,
- Tepe sisleri sarı renk ( beyaz renkte sis farı olmasının esprisi yok kanısındayım )
- İçerideki oynama ise tamamen uğraştırmıştır bizi, kes tamir et vs, yol bilgisayarını iptal etmek istemediğimden bayağı bir çabaladık.)
- Lastiklerimiz 265x65xr17 bridgestone m+s dualer modeli sanırım, iki gün oldu takalı yakıt sarfiyatına bakacaz.

hayırlı olsun güle güle kullanın allah kaza bela vermesin...

Hayırlı olsun. In dash montajı ve orjinal ekranı aşağı almanız ilgimi çekti. üstteki multimedia -gps neyse markası ve modeli nedir? Mitsubishi multi communication system (MMCS) mi?
Bi yerde okumustum simdi hatırlayamıyorum. MMSC olursa aşagı aldığınız ekrandaki bilgileri okuyabiliyor diye

Öncelikle yeniden merhaba ve tüm iyi dilekleriniz için tesekkür ederim arkadaslar..
Bizim konsollar ile 2012 araçların konsolları farklı o yuzden öncelikle servisten 190 TL karşılığında yeni konsoldan aldım ve bizim yol bilgisayarının ölçülerinde orayı kesip sabitleme yaptırdım.. Hemen akabinde NaviGO adlı TV-GPS-DVD-Bluetoothlu cihazı geri vites kamerası ile birlikte 1200 TL ye alıp montajını yaptırdım.. Suan sorunsuz olarak çalışıyor ama, Double ın üstündeki konsoluda kaplama yaptıracam sanırım çünkü çercevenin arkasındaki bosluk beni rahatsız ediyor. Totalde 1.500,00 TL ye çözmüş oldum..

Öncelikle merhaba..Yukarıdaki sis farları için tavana iki vida attırıp yapıştırma işlemini uygulamak zorunda kaldım çünkü hızlı kullanımda aracın üstündeki paçanın rüzgarın ve sürtünmenin etkisi ile araçtan kurtulmasını engellemek için, 150 - 170 arası giderken bir sıkıntı yaratmadı bana şuana kadar...Ama elektrik tesisatı için anten çıkışını iptal etmek zorunda kaldım..Kolay gelsin..

hayırlı olsun güle güle kullanın allah kaza bela vermesin

Aracınız hayırlı olsun.
Tepe sisleri çok tatlı olmuş, marka/model bilgisi var mı?
Güle güle kullanın.

yeniden merhaba... tepe sisleri ile alakalı olarak freelanderlar için olanlardan kullandık...