G gezgin1 Yeni Üye Mesajlar 15 Tepkime Puanı 0 11 Haz 2011 #1 Bulgaristana gidiyoruz.. varna-5 yıldızlı otelde 6 gece 7 gün konaklama şehir turu dahil sabah ve akşam yemeklerı dahil sadece 300 tl tek kişiler için oda farkı 90 tl sizde gelmek ıstersenız aşağıya ısmınızı yazabılırsınz
Bulgaristana gidiyoruz.. varna-5 yıldızlı otelde 6 gece 7 gün konaklama şehir turu dahil sabah ve akşam yemeklerı dahil sadece 300 tl tek kişiler için oda farkı 90 tl sizde gelmek ıstersenız aşağıya ısmınızı yazabılırsınz
Z zaferfisgin Yeni Üye Mesajlar 2 Tepkime Puanı 0 Yer Cidde, Suudi Arabistan 16 Haz 2011 #2 Ynt: Bulgaristan Gezisi Hangi tarihler arasında olacak
S saydem Yeni Üye Mesajlar 14 Tepkime Puanı 0 Yer Ankara 9 Eyl 2011 #3 Ynt: Bulgaristan Gezisi gezi yapıldı mı yapılmadı ise tarihleri belirtilmisiniz?
C cetin33 Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 0 16 Ara 2011 #4 Ynt: Bulgaristan Gezisi bnde 2009da gitmiştim.tekrar gitmeyi çok isterim.tekrar bir gezi olursa haber verilmesini rica ederiz
Ynt: Bulgaristan Gezisi bnde 2009da gitmiştim.tekrar gitmeyi çok isterim.tekrar bir gezi olursa haber verilmesini rica ederiz
C cetin33 Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 0 16 Ara 2011 #5 Ynt: Bulgaristan Gezisi ben ,arkadaşım ve kardeşim gitmiştik. kendi aracımızla geze geze.ama yolda araç arıza verince 5.gün geri dönmek zorunda kaldık.hedef kuzey-doğu avrupayı boydan boya geçmekti ama olmadı
Ynt: Bulgaristan Gezisi ben ,arkadaşım ve kardeşim gitmiştik. kendi aracımızla geze geze.ama yolda araç arıza verince 5.gün geri dönmek zorunda kaldık.hedef kuzey-doğu avrupayı boydan boya geçmekti ama olmadı