Bull Bar arıyorum.

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan BOBO Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 11
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 3,104

Etiketler
Ynt: Bull Bar arıyorum.

merhaba arkadas. ikinci el bulman cok zor ama aracla gelirsen istediyin gibi amaca uygun imal edip taka biliriz ic veya dıs sorun diil.garaj bölümünde defendere port bagaj yapımı linkini bi gez görüsmek üzre .

kuzne' Alıntı:
merhaba arkadas. ikinci el bulman cok zor ama aracla gelirsen istediyin gibi amaca uygun imal edip taka biliriz ic veya dıs sorun diil.garaj bölümünde defendere port bagaj yapımı linkini bi gez görüsmek üzre .
Disco II bull barlarından istiyorum aslında.
Bakalım gene de hayırlısı.
Teşekkürler ilginize.

Saygılar.

aslında ic olarak kastettiyim alt motor karter kotumsıyla beraber . ön tanpon düsünürseniz 3 veya 2 mm lik sac kullanarak aracta daha kaslı bir görüntü düsünürseniz

bul bar.jpg

kuzne' Alıntı:
kendi aracım :smiley:ı şimdi cektim karanlık oldu biraz ama . düsünürseniz ugun fiyata yapabiliriz
patron yeriniz nerde sizin?
Eğer 2. el bulamazsam kafama göre size de uğrarım.
Saygılar.

Burak

sancak tepe samandıra yani . tabi beklerim bende makına dizayn yapan bir firmada calısıyodum artık kendi işimi kurma kararı aldım modfye sistemler ve yıne esk işimle beraber bu kulvardada calısmayı düsünüyorum tanpon... yükseltme... port bagaj.. rolbar.. snorker.. vs her cesit modifikasyon tasarım dizayn düsünüyorum tabi sizlerin desteyi ilgisi ve fikirleri benim icin cok deyerli saygılar.

Yedpa da Ali Bey yardımcı olur, her türlü off-road ekipman konusunda..bilgi olarak da danışabilirsiniz.
Emre
( selamımı iletin, o derdinizi anlar fayda/maliyet çercevesinde)
http://www.bayforeigntrade.com/
Tel: 0216 660 00 00 -Gsm: 0543 266 33 33

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR