Bull Bar

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan phobios Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 41
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,162

Ynt: Bull Bar

o zaman almıyorlar değilde alamıyorlar demek lazım.
yani aslında çok istiyorlar ama ellerinden bir şey gelmiyor gariplerin.

Türkiye'de ki LPG sistemlerine güvenmiyorlar ve bence haklılar
ucuz sistemler var hatta piknik tüpüyle gezen var sızdırmazlık ta problem olmuyor onlar için ruhsata işletmeyince ;D

akadaşlar, hepimizin bildiği gibi 4X4 ler ile kullanmış olduğunuz lastikler ile orantılı olarak her koşulda gidebiliyorsunuz gidiş problem değil, tek problem buzlu zeminde durabilmek. bildiğiniz gibi bazı buzlu zeminlerde zincir takılması halinde bile başarılı bir duruş sağlanamamakta, güvenli duruş ancak yeni nesil kar lastikleri ile sorunsuz olarak sağlanmakta.

Bazı zeminler özellikle kartepe de çıkış sırasında aracının koşullarını aşırı zorlayan bazı sürücülerin neden oldukları aşırı buzlanma yolu zamam zaman Buz pateni pisti haline getiriyor burada ancak vakumlu kar lastikleri başarılı olarak duruş ve kalkış emniyetini sağlıyor.

BFG AT nin kar performansı çok iyi
en zorlu zeminlerde bile çok başarılıydı
zaten üretici de kar performansını 10/10 olarak puanlamış
ama daha da iyi performans için Michelin in kar lastiği var

Deep' Alıntı:
Türkiye'de ki LPG sistemlerine güvenmiyorlar ve bence haklılar
ucuz sistemler var hatta piknik tüpüyle gezen var sızdırmazlık ta problem olmuyor onlar için ruhsata işletmeyince ;D

Vallahi kardeşim o beni ilgilendirmez ;; ben ne gerekiyorsa yapmışım, odadan O.K verilmiş,ruhsata işlenmiş,emniyet yetkilileri düzgün LPG'li araçlar her yere girebilirler diyor,ama gelgelelim alışveriş merkezleri bunu kabul etmiyorlar.
Bu da sadece canım ülkemizde olur herhalde.

Şimdi buradan tüm yetkililere sesleniyorum.

Benim gibi yasalara uyan,evrağı düzgün olan,devletine güvenen kişilerin hakkı ne olacak ??
Bu keyfi yaptırımlar nereye kadar sürecek ??

Ben bu uygulamanın keyfi olduğunu bilmiyordum...

Bunu öğrenmem iyi oldu, artık kimse birşey diyemez bana

En son Memorial Hastahanesinin otoparkına girememiştim şantiyenin lpg li aracıyla ve uzun arayışlar sonunda perpanın otoparkına dalmıştım...Arkadaşım akrabam ameliyatta, acil kan vermem lazım, beni bekliyorlar, hemen verip geleceğim, dışarda park yeri yok , heryer dolu, ayrıca lpg takılı ama içi boş, kullanmıyorum dedim dinletemedim...Nuh dediler peygamber demediler...Acelem olduğu için daha fazla tartışmayıda göze alamadım...Bilseydim bu uygulama keyfi, 3-4 güvenlik görevlisi birden başımda dikilmişti, vallahi hepsini üst üste koyardım, zaten durumda acil olduğu için canım sıkkındı...

Bu kapalı otopark/LPG konusu benimde canımı sıkıyor , 2.40 lık araçla zaten kapalı otoparka girme şansım yok o ayrı mesele ama , doğru dürüst lpg uygulamalarını denetleyemiyorlar diye kabak bize patlıyor, sızdırmazlık raporu olan her türlü belgesi tam bir aracın alınmaması tamamen keyfi durum.

Gerekçesi kapalı mekanda sızabilecek gaz patlamaya sebebiyet verebilirmiş, kapalı otoparklarda eksoz gazı yüzünden havalandırma olması zorunluluğu var, sonra evlerde kullanılan lpg tüplerinde , dogal gaz hatlarında aynı problem yokmu? Ben lpg tuppunden ocağa bahçe hortumuyla bağlantı yapan adam tanıyorum bu ülkede.

Selamlar

benim aldığım aracın önünde krom bullbar yanlarında da krom borudan basamaklar var şimdi bunları elektrik bantıyla kaplayıp plastik görüntüsümü vermek gerekecek ;D yoksa sökmekmi lazım

birde dün bir görüntü aklıma takıldı adam şahinin önüne bullbar koymuştu ama krom değil gri boyalıydı gerçi boyasız kısmı daha çoktu sürtünmelerden dolayı heralde yeni öğreniyor araç kullanmayı

benim bildigim aracın standardı dışında ruhsatına işletmeden yaptıgınız degişimleri ,kanun kabul etmiyor. Örnegin ben vinç taktım ruhsata işletmedim. Kaza yapıp vince baglı olarak ekstra hasar oluşturursam her durumda haksız oluyorum. Bu tip sorunları kanun ayrı ayrı yazmaz ama galiba uzun süreli davaların sonunda haksız olurum diye düşünüyorum. Bu durumlarda genelde ölümcül kazalarda başımıza gelebilir. Hepimizi allah korusun.