Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)
metehan41' Alıntı:
resimler gerçekten süper çıkmış...eline, emeğine sağlık.
neriman abla hani off-road resimleriiii.....boşunamı o kadar poz verdik... bak ben birde kocanı boğulmaktan kurtardım..
neriman hanım off roadcıların sizin için bizim görümüz kulağımız dediği kadar var. hatta fazlası. bende mustafa abiye katılıyorum. mesaj olarak hep teşekkür ederim dediğim için. ama elimde değil sayenizde gitmeden o anları yaşıyoruz. neyse ben size engel olmayayım. siz mesajı okumak için vakit harcamayın. mustafanın nasıl kurtarıldığını gösteren videoyu izleyelim
ben yakında yapılması muhtemel gezide neriman hanımın böreklerinden aslan payımı almak için bir iki foto daha ekleyeyim o zaman. baksanıza kimse katkı yapmıyor. aslında her ne kadar benim makinayla çekilsede makinayı incelerken kendileri çektiler. iyide etmişler.
maşallah diyorum. fark ettimki gülümsemediği hiç bir poz yok neredeyse.
böyle karizmatik bir adama da böylesi güzel ve hamarat bir hanım yakışırdı doğrusu. sizcede bir birlerini tamamlamıyorlarmı?
sadece sevdiği uğraşlar sayesinde bir araya gelebilmiş. türlü vesileler ve beşeri ilişkiler sayesinde paylaşmanın hazzını almış arkadaşların bulunduğu platformda olmanın huzurlu mutluluğunu yaşıyorum mustafa abi. sözün bittiği duyguların devreye girdiği anlar vardır. ve o konuda sanıyorumki off roadcı arkadaşlar bize göre daha şanslılar. yarışma değil paylaşma peşinde etkinlikler yaşadıkları için.
sözlerimin yanlış anlaşılmasını elbette istemem. guruplaşmak yada diğer gurup diye adlandırmak ta istemem. zaten bunun örneğini bu hafta yaşadık ve gördük. ben fotağrafçı arkadaşlar vasıtası ile bu forumdan haberdar oldum. burada olmaktan son derecede memnunum. ben paylaşmıyoruz da demiyorum.
muratın suda kaldığı fatihin onu kurtardığı anı izleyin. yada senin ağaçlı yoldan inerken ki videonu. kaç kişi abi yavaş dikkat diyor. beraberce o anları yaşamanın verdiği huzuru ben algıladım. sözcüklerin dizilişlerinin vurgulamalarının kendiliinden yerini bulduğuna inanıyorum.
nasıl olsa yakında yine görüşeceğiz. hem zaten nerimanada resimleme konularında yardımcı gerektiğine kanaat getirdim.
görüşmek ümidi ile. esen kalın.
bülent bey bir kere suya batan bendim yani MUSTAFA bunu bir kere altını çizerek belirtmek isterim ki o günki gezide onca araç arasında yolda (yada derede) kalmayı başaran tek kişi bendim