Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)
ben bu geziden öncede sitede diğer arkadaşlarla ismende olsa tanışıyordum. onları cismende tanımak güzeldi. ama bunlardan ikisini ayrıca belirtmek istedim.
çadır alayım onlarla ayrıca kampta yapacağım. tabii sözlerini unutmazlarsa. fakat özellikle neriman hanım. gezenbilir=yiyenbilir olduğunun canlı kanıtıdır kanımca. insan kahvaltıdan kalkınca börek yemeye davet edilirmi? sağolsun. (bunu yapılması muhtemel kamp için yatırım olarakta düşünebilirsiniz)
Neriman abla ellerine sağlık hiç bir ayrıntıyı kaçırmamışsın gerçekten.Kampınızın fotoğrafçısı Neriman
Bülent'e de teşekkür ediyoruz tabii, köyü tanımış olduk sayende...
ellerinize sağlık... resimler süpermiş ama devamı olmalı...
koza allahtan anlatım detaylarını canlı olarak kameraya çekmemişler... resimlerle biraz olsun ayıbımız kapanmış
yaw sorma, gece sıcaktan uyuyamadım. sabah 5 gibi turladım. sonra içeri girince o ara biraz uyumuşum. tabiki karavandaki ortakçılarıda dışarı atınca ohhhh yayıldım.
sonra uyandırdılar ve manzara bu şekilde oluşmuş...
Olsun abicim,önemli olan kafa dinlemek,huzur, yayılmak ve orada olmaktı. Fazlasıyla yaptık.
Gezi ve kampa gelen herkez mutlu ayrıldı, keyiflerde gıcırdı ..Seninde keyif yerinde yayılman normaldi ohh iyi yapmışşın...