Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Neriman-Mustafa Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 196
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 31,512
Ynt: Bungalowlarda Haftasonu Kampı (31 Mayıs - 1 Haziran 2008)

yol güzergahında meraklı gözler eşliğinde yürüdüm.

fakat uzaktanda olsa gördüğüm manzara için gitmeye değerdi.

yaklaştıkça denizi koklamak harikaydı.

tepedeki site sakinlerine adresi sorduğumda aşagıdaki güzelliği tarif ettiklerinde daha bir keyifli yürüdüm. hatırlıyorum.

Etiketler

farkındaysanız daha varamadım. tadına vararak yolculuk yaptım.

yaklaştıkça güzelliği fark ettim.

kozanın daha önceden adıma rezarvasyonu sayesinde beni bu odanın beklediğini gördüm.

tabii dinlenmeyi bir yana bırakıp tripodumu alarak bu güzel manzaraları resmetmeye koştum.

bu kayalıklara yürüyerek gidilebiliyor. denizle mesafesi yaklaşık 50 mt. ve deniz yüksekliği ancak dize geliyor.

kamp yerinin yaklaşık 150 mt. ilerisinde yürüyerek kayalıklara gitme imkanı var. deniz temiz, berrak.

aslında en güzeli meraklı bakışlara aldırmadan denizin ortasına tripodu koyarak manzaranın resmini çekme lüksünü yaşamaktı.

çadırlar kurulurken gezenbilir ailesi birbirine yardım etti.

ailenin diğer fertlerine son çıkan yenilikler tanıtıldı.

ailenin ankarada yaşayan fertlerinden emrah ve sibel etkinlikte yerini aldı

bazı gezenbilir üyeleride aksaklık yaşanmaması için çaba gösterdi. bazen eğlendirmek için keman çaldı. bazende omlet yaptı.

omletlerin sade olmadığını söylemek isterim. diğer katkı malzemelerini hazırlayanlarda tabiki gezenbilirdendi.

ben bu geziden öncede sitede diğer arkadaşlarla ismende olsa tanışıyordum. onları cismende tanımak güzeldi. ama bunlardan ikisini ayrıca belirtmek istedim.

çadır alayım onlarla ayrıca kampta yapacağım. tabii sözlerini unutmazlarsa. fakat özellikle neriman hanım. gezenbilir=yiyenbilir olduğunun canlı kanıtıdır kanımca. insan kahvaltıdan kalkınca börek yemeye davet edilirmi? sağolsun. (bunu yapılması muhtemel kamp için yatırım olarakta düşünebilirsiniz)

Neriman abla ellerine sağlık hiç bir ayrıntıyı kaçırmamışsın gerçekten.Kampınızın fotoğrafçısı Neriman
Bülent'e de teşekkür ediyoruz tabii, köyü tanımış olduk sayende...

Koza'nın tanıtım ve sunum resimleri süper koptum...

Sayın abilerim,,, ,,, bu elinde gördüğünüz ürün .. fonksiyonları açısından mükemmel bir konfor sunmaktadır...bunu alana..karavan bedava...

Yanlız ,Pozlar süper olmuş...tam bir pazalama havası hakim..

bugun hurriyette yazıyor eger tuvaletleri tamir olmazsa astronotlar geri dönecekmiş
konunun vahameti acısından kozanın parmak bastıgı konu cok önemli

ellerinize sağlık... resimler süpermiş ama devamı olmalı...
koza allahtan anlatım detaylarını canlı olarak kameraya çekmemişler... resimlerle biraz olsun ayıbımız kapanmış

Fatih senin karavanda sabah uyanıp kafayı çıkarttığın resimde güzel , gözler açılmamış Mahmuuuur bir eda ile baktıgın resim..

yaw sorma, gece sıcaktan uyuyamadım. sabah 5 gibi turladım. sonra içeri girince o ara biraz uyumuşum. tabiki karavandaki ortakçılarıda dışarı atınca ohhhh yayıldım.
sonra uyandırdılar ve manzara bu şekilde oluşmuş...

hehehe ben bi daha ki sefere çadırımı yanımda getireyim enişte bizi dışarı atıcağa benziyo

Olsun abicim,önemli olan kafa dinlemek,huzur, yayılmak ve orada olmaktı. Fazlasıyla yaptık.
Gezi ve kampa gelen herkez mutlu ayrıldı, keyiflerde gıcırdı ..Seninde keyif yerinde yayılman normaldi ohh iyi yapmışşın...