klorr Ramazan Çetin Mesajlar 917 Tepkime Puanı 247 Yaş 38 Yer istanbul Web www.savaşmakina.com Telsiz Çağrı Kodu TB1AFE 12 Eki 2009 #1 selam lar bende fotografcılıga heves edip ama beceremiyenlerdenim aslında elinde samsung bir makinam var onunla çektigim resimler acaba nasıl olmuş makinanın saatini tarihini ayarlıyorum ama yine bozuluyo anlamıyorum önemsemeyin yanlış yanii
selam lar bende fotografcılıga heves edip ama beceremiyenlerdenim aslında elinde samsung bir makinam var onunla çektigim resimler acaba nasıl olmuş makinanın saatini tarihini ayarlıyorum ama yine bozuluyo anlamıyorum önemsemeyin yanlış yanii
hasanfb JEEP ˙·٠•★ Mesajlar 3,179 Tepkime Puanı 7 Yer TÜRKİYE--İSTANBUL Web www.offroadtr.com 12 Eki 2009 #2 Ynt: Bunlar Benim Koleksiyonumdan CJ ler olsaydı daha güzel olurdu... Gayet canlı çıkmışlar istanbul manzaralı emeğinize sağlık...
Ynt: Bunlar Benim Koleksiyonumdan CJ ler olsaydı daha güzel olurdu... Gayet canlı çıkmışlar istanbul manzaralı emeğinize sağlık...
huzzik Kamp III Mesajlar 640 Tepkime Puanı 0 Yer aydın merkez 12 Eki 2009 #3 Ynt: Bunlar Benim Koleksiyonumdan çok zengin olmalısın renk renk hummerlar
klorr Ramazan Çetin Mesajlar 917 Tepkime Puanı 247 Yaş 38 Yer istanbul Web www.savaşmakina.com Telsiz Çağrı Kodu TB1AFE 12 Eki 2009 #4 Ynt: Bunlar Benim Koleksiyonumdan hasanfb' Alıntı: CJ ler olsaydı daha güzel olurdu... Gayet canlı çıkmışlar istanbul manzaralı emeğinize sağlık... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim ondan da alıcam hehe huzzik' Alıntı: çok zengin olmalısın renk renk hummerlar Genişletmek için tıkla ... evet hummer zenginiyim elimde 9 tane var
Ynt: Bunlar Benim Koleksiyonumdan hasanfb' Alıntı: CJ ler olsaydı daha güzel olurdu... Gayet canlı çıkmışlar istanbul manzaralı emeğinize sağlık... Genişletmek için tıkla ... çok teşekkür ederim ondan da alıcam hehe huzzik' Alıntı: çok zengin olmalısın renk renk hummerlar Genişletmek için tıkla ... evet hummer zenginiyim elimde 9 tane var