escabon Yeni Üye Mesajlar 17 Tepkime Puanı 0 Yer dünya 13 Kas 2008 #1 Degerlendirmelerinizi bekliyorum arkadaşlar!
yelola Kamp I Mesajlar 142 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 17 Kas 2008 #2 Ynt: Bunlarda Benden Olsun mu?? fotoların hiçbiri açılmıyor ki...sanırım yüklemede bir hata olmuş
escabon Yeni Üye Mesajlar 17 Tepkime Puanı 0 Yer dünya 17 Kas 2008 #3 Ynt: Bunlarda Benden Olsun mu?? arkadaşlar ekliorum ama göstermiyor sorun bendemi? yoksa siteden kaynaklanan aksaklıklarmı var?
Ynt: Bunlarda Benden Olsun mu?? arkadaşlar ekliorum ama göstermiyor sorun bendemi? yoksa siteden kaynaklanan aksaklıklarmı var?
escabon Yeni Üye Mesajlar 17 Tepkime Puanı 0 Yer dünya 17 Kas 2008 #4 Ynt: Bunlarda Benden Olsun mu??
escabon Yeni Üye Mesajlar 17 Tepkime Puanı 0 Yer dünya 17 Kas 2008 #5 Ynt: Bunlarda Benden Olsun mu??
yelola Kamp I Mesajlar 142 Tepkime Puanı 0 Yer izmir 18 Kas 2008 #6 Ynt: Bunlarda Benden Olsun mu?? bu sefer yüklenmiş sandal fotoda sanki daha geniş açıdan alsanız daha iyi olabilirmiş... diğer çalışmalarınızı da görmek dileğiyle kolay gelsin...
Ynt: Bunlarda Benden Olsun mu?? bu sefer yüklenmiş sandal fotoda sanki daha geniş açıdan alsanız daha iyi olabilirmiş... diğer çalışmalarınızı da görmek dileğiyle kolay gelsin...
Y Yılmaz Gün Kamp I Mesajlar 179 Tepkime Puanı 0 18 Kas 2008 #7 Ynt: Bunlarda Benden Olsun mu?? Fotograflarınızın bir kısmı yüklenmemiş. Göz fotografınız harika.
escabon Yeni Üye Mesajlar 17 Tepkime Puanı 0 Yer dünya 18 Kas 2008 #8 Ynt: Bunlarda Benden Olsun mu?? teşekkürederim önerileriniz icin dikate alcam! ama o fotografı canon A620 ile almıştım...
Ynt: Bunlarda Benden Olsun mu?? teşekkürederim önerileriniz icin dikate alcam! ama o fotografı canon A620 ile almıştım...
REMZİ YOL Gezenbilir Fotoğraf Grubu Mesajlar 110 Tepkime Puanı 0 Yer istanbul - kağıthane 19 Kas 2008 #9 Ynt: Bunlarda Benden Olsun mu?? ben daha çok gül resmini ve sahili sevdim. gerçi sahile bir iki kuş ( martı, balıkçıl, karabatak) , yada kıyıya vurmuş budaklı bir ağaç ta dahil etseydiniz daha iyi olur gibigeldi bana.
Ynt: Bunlarda Benden Olsun mu?? ben daha çok gül resmini ve sahili sevdim. gerçi sahile bir iki kuş ( martı, balıkçıl, karabatak) , yada kıyıya vurmuş budaklı bir ağaç ta dahil etseydiniz daha iyi olur gibigeldi bana.
turgut koç Kamp II Mesajlar 294 Tepkime Puanı 0 Yer ankara 3 Tem 2010 #10 Ynt: Bunlarda Benden Olsun mu?? ellerinize sağlık