Bunu da Yapmışlar; Motokaravan Değil "Otokaravan"

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yasiko Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,371

yasiko

Kamp III
Yer
İstanbul
Levent beye (buralpdi) uygun bir camper iç modeli araştırırken bunu buldum ve sizinle paylaşmak istedim. Kimbilir belki birgün Türkiye'ye de yapılır.

Motokaravan değil Otokaravan :smiley: Opel Astra

Kaynak : http://heku-fahrzeugbau.de/englisch/html/carcamp.html

1.jpg

2.jpg

3.jpg

Etiketler

Ynt: Bunu da Yapmışlar; Motokaravan Değil "Otokaravan"

İçi harika. Bayıldım ben buna! Sonunda niyeti bozup alkovan yaptıracaksınız benim kangoo'ya :D

Camper kullandim 3 yil. Alkovanin tadina hala doyamadim. O sabah yukarida uyanip asagisini seyretmek cok keyifli oluyor. Alkovandaki yan ve ust pencereleri acip temiz havayi iceri cekerken on camdan disariya bakmak cok keyifli. Her fani bir gun alkovanli bir karavanda uyumali. Ayrica yatak toplama derdi de yok. Yatagin ustune diger esyalari koy yola devam et.

fena olmamış ama cüsseli kişiler için biraz işkence olur :smiley:

İnsel hocam,

Senin T2 de de üst katta yatıyordun. Aynı zevk değil mi ? Yatağı yine toplamazsın. Üst kat için söylüyorum. (Yola devam etmek hariç)

Ahmet bey yine yaptınız yapacağınızı, önümüze öyle projeler çıkarıyorsunuzki kafamız karışıyor :D :D, bu gidişle biz motokaravanı yapamayacağız ??? ??? ??? habire proje değiştiriyoruz :-\ :-\ :-\

Levent bey,

Yıllardır bir karavanım olsun istemiştim. Çekme karavanımı alıp gezilere başlayınca bana nelerin lazım olduğunu anladığımı zannetmiştim. Son bir yıldır Gezenbilir'de yazılanları okudukça değiştim, evrildim ama hiç sonu yok. Bakın Oğuz beye, Ömer beye yeni değişik projeler düşünüyorlar. Bu bakımdan ne yaparsanız bir müddet sonra farklı birşey isteyeceksiniz. Günü yaşayın. Şimdi ne istiyorsanız fazla derinine düşünmeden yapın ve gezilere çıkın.

Bence karavanlar güzel kadınlar gibi. Maalesef hepsine aynı zamanda sahip olamıyorsunuz. :D :D :D

yasiko' Alıntı:
Levent bey,

Yıllardır bir karavanım olsun istemiştim. Çekme karavanımı alıp gezilere başlayınca bana nelerin lazım olduğunu anladığımı zannetmiştim. Son bir yıldır Gezenbilir'de yazılanları okudukça değiştim, evrildim ama hiç sonu yok. Bakın Oğuz beye, Ömer beye yeni değişik projeler düşünüyorlar. Bu bakımdan ne yaparsanız bir müddet sonra farklı birşey isteyeceksiniz. Günü yaşayın. Şimdi ne istiyorsanız fazla derinine düşünmeden yapın ve gezilere çıkın.

Bence karavancılık güzel kadınlar gibi. Maalesef hepsine aynı zamanda sahip olamıyorsunuz. :D :D :D

tespitiniz çok iyiydi :D :D :D

Ahmet hocam,
"Değişmeyen tek şey değişimin kendisidir" , "Aynı suda iki kere yıkanılmaz" bu durumu iyi özetliyor. Değişen ihtiyaçlar çerçevesinde yeni bir şeylere , daha iyi bir şeylere özlem duymak gayet doğal .
Güzel kadınlarla ilgili görüşünüz Berlusconi için de geçerli mi ? :smiley:))
Oğuz

Oğuz dostum,

Berlusconi karavancı değilki yazlıkçı. :smiley: Ama tüm karavancı dostlarımız için her zaman geçerli ??? Özden hanım hariç :smiley:

Ahmet abi bir başlık açar da konu dönüp dolaşıp kadınlara gelmez mi? Ben de ne zaman acaba diye bekliyordum ;D
Ah seni gidi uslanmaz kurt! Şuraya yakın plan karizmatik bir fotoğrafını koy da kısmetin açılsın. Bakarsın bir semi-alcove-integrated-camper denk gelir de hepsine aynı anda sahip olursun :D

Ünlü bir haber kanalı, ülkenin en yaşlı adamını bulmuş canlı yayında konuk ediyorlarmış.Spiker bir kaç sorudan sonra muhabbeti ısıtmak için
-"Eeee dede şöyle gençliğinden güzel bir anı anlatırmısın"demiş.

Dede:
-"Anlatayım , daha gençtik günlerden birgün muhtarın kızı koyunları otlatırken yolunu bulamamış ve kaybolmuştu. Bütün köyün erkekleri ayrı ayrı yerlere dağıldık muhtarın kızını aramaya başladık. Derken kızı ben buldum ve kız o sevinçle boynuma atladı, birbirimize sarıldık derken kaynaştık ve...

Spiker canlı yayın olduğu için biraz bozulmuşve dede demiş
- "Başka güzel bir anı daha anlatırmısın?" .

Dede:
- "Anlatayım"demiş. "yine bir gün bakkalın kızı koyunları otlatırken yolunu bulamamış ve kaybolmuştu. Bütün köyün erkekleri ayrı ayrı yerlere dağıldık bakkalın kızını aramaya başladık. Derken kızı ben buldum ve kız o sevinçle boynuma atladı, birbirimize sarıldık derken kaynaştık ve birbirimizin olduk"demiş.

Spiker bunun üzerine:
"Eee dede bunlar güzel anılar bir de kötü bir anını anlatırmısın?".

Dede başını öne eğmiş ve kısık bir sesle:
"Birgün de ben kayboldum..."

Sevgili Cem,

Hepsinden vazgeçtim bu yaştan sonra birgün de ben kaybolmayayım yeter :D :D :D

Ahmet abi çok güldüm en kısa zamanda bir navigasyon alacağım zira uzun köy yollarına çıkacağız ormanı var tarlası var bağı var neme lazım oralarda kaybolmak var sonra birileri bizi aramaya çıkmasın ;D ;D ;D

yasiko' Alıntı:
Ünlü bir haber kanalı, ülkenin en yaşlı adamını bulmuş canlı yayında konuk ediyorlarmış.Spiker bir kaç sorudan sonra muhabbeti ısıtmak için
-"Eeee dede şöyle gençliğinden güzel bir anı anlatırmısın"demiş.

Dede:
-"Anlatayım , daha gençtik günlerden birgün muhtarın kızı koyunları otlatırken yolunu bulamamış ve kaybolmuştu. Bütün köyün erkekleri ayrı ayrı yerlere dağıldık muhtarın kızını aramaya başladık. Derken kızı ben buldum ve kız o sevinçle boynuma atladı, birbirimize sarıldık derken kaynaştık ve...

Spiker canlı yayın olduğu için biraz bozulmuşve dede demiş
- "Başka güzel bir anı daha anlatırmısın?" .

Dede:
- "Anlatayım"demiş. "yine bir gün bakkalın kızı koyunları otlatırken yolunu bulamamış ve kaybolmuştu. Bütün köyün erkekleri ayrı ayrı yerlere dağıldık bakkalın kızını aramaya başladık. Derken kızı ben buldum ve kız o sevinçle boynuma atladı, birbirimize sarıldık derken kaynaştık ve birbirimizin olduk"demiş.

Spiker bunun üzerine:
"Eee dede bunlar güzel anılar bir de kötü bir anını anlatırmısın?".

Dede başını öne eğmiş ve kısık bir sesle:
"Birgün de ben kayboldum..."

Sevgili Cem,

Hepsinden vazgeçtim bu yaştan sonra birgün de ben kaybolmayayım yeter :D :D :D

yasiko' Alıntı:
İnsel hocam,

Senin T2 de de üst katta yatıyordun. Aynı zevk değil mi ? Yatağı yine toplamazsın. Üst kat için söylüyorum. (Yola devam etmek hariç)

Yav ben de cok guldum. İnsanin yoldan cikmasi geriye donememesi olsa gerek.
Camperda tavani kapayinca yatagi kaldirmak zorundasin maalesef. Yastiklar yorganlar hurclara girmeli. Yoksa tavan kapanmaz. Biraz genc isi. Bir zaman sonra hakikaten yorucu oluyor.
Tek hayalim yatakta birileri uyurken yola cikacak kadar hazir olmak idi. Onu hallettim. Simdi mi? Sirf Omer ve Oguz degil benim de bir cok hayalim var. Ranza yatak. Arkada iki ust iki altta 4 kisinin yatabilecegi bir caravan hayalim var. Bu yataklarin dikilerek duvar olmasini istiyorum. Yani eger iki kisiysek alttakini iptal edip kocaman bir depo elde etmek istiyorum. Hatta belki motoru bile oraya sokabilirim. Mutfak hic istemiyorum. Dus ve banyo yeter. Bulasiki tuvalet lavabosunda yikayabilirim. Ocagida seyyar bir ocak yeter. Buzdolabi ise ciddi bir alet olacak. 3 sistem ve derni donduruculu. Ama bu hayale cok var. Su karavanda kizi bir buyuteyim ondan sonra. :D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,083
Kayıtlı Üye Sayımız
166,826
Kaydolan Son Üyemiz
58brs58

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.