KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
köylü pazarını seviyorsan ki fotoğraf ve yorumlarından ben bunu anladım. sana tavsiyem Türkiye'nin en büyük kölü pazarı Tire pazarını görmendir. heleki galiba ağustosta izmire de geleceğini düşünürsek muhakkak uğra derim. Coşkun Aral'ın çinden misafirleri gelmişti o belgeselcilere ilginç ve zengin olduğu için oraya da götürmüştü. ben bu belgeseli çok sonra tesadüfen uydudan izledim. açıkcası gururlandım.
Bülent pazarların güzelliklerine doyum olmuyor gerçekten, Tire pazarına da eğerpazarın olduğu gün orada olursam gitmek isterim, hangi gün pazar olduğunu biliyormusun ?
Zerrin Hn.affınıza sığınarak bildiğimi aktarmak isterim.
Tire pazarı salı günleri kurulur ve adeta bir açık hava müsesi tadında geçer.Çarşıya yakın olduğu içinde aradığınız ne varsa bu pazarda bulmanız olasıdır.
saygılarımla.
Rica ederim ve teşekkür ederim Doğuşlu, bu bilgiyi kayıt ediyorum .
doğuşlu' Alıntı:
Zerrin Hn.affınıza sığınarak bildiğimi aktarmak isterim.
Tire pazarı salı günleri kurulur ve adeta bir açık hava müsesi tadında geçer.Çarşıya yakın olduğu içinde aradığınız ne varsa bu pazarda bulmanız olasıdır.
saygılarımla.
Hatta Tire'ye yaklaşık 4 km. mesafede kaplan köyü var. orada ailenin işlettiği bir restoran var. keşkek yemeden dönme. şimdilerde börülce taratorda var.
Egenin ot kültürüne hayranım gerçekten, o kadar değişik otlar getiriyorlar ki pazarlara şaşırıyorum, sadece bakıyorum, bazen deniyelim diyoruz ama damak tadımıza da uymuyor bir çoğu, ayrı bir kültür bu vesselam
hayır. ama bilinçli tüketmek gerekiyor. yada bir bilene danışılmalı. gerçi bunları söylüyorum ama benimde bilmediğim o kadar çok çeşit varki tahmin edemezsin.