KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Arkadaşlar bugünBursa 'da açılan fuarda bir hayli kalabalık ziyaretçi gurubu var. Hafta sonu tahminim çok kalabalık olacak. Kamp malzemeleri,Av malzemeleri özellikle silahlar(benim merakım olmadığından fazla ilgilenmedim. )bir hayli fazla.İmaj karavan Aydın Kestane motokaravanları ile Engin Başoğlu Caretta mini karavanları ile bizlerde, bu sektörde Avrupa üretimle yarış ederiz diyorlar.Aydın Kardeş bu yıl Yedek parça koymamış, koysa idi daha iyi ve faydalı olurdu diye düşünüyorum.
Her iki firmayada emekleri ve titizlikleri için teşekkür ederim.Ellerine yüreklerine sağlık. ÖTV.yi yüksek tutarak ve Alternatif turizm listelerine Kamp Karavan turizmini bile katmayarak sektörün önünü tıkayanlar utansın diyelim.
Saygı ve Sevgiler.
Erdinç Bağcıgil
Ynt: Bursa 2. Doğa Sporları, Atıcılık, Balıkçılık ve Kamp Malzemeleri Fuarı (3 - 6 Haziran 2010)
Arkadaşlar fuar fotoğraflarını ayıklarken bir akrabamın ölüm haberi neticesi İzmir e gittim.diğer fotoğraflardan da gönderiyorum.Bursa da Fuar alanında bu yıl firmalar bana göre çok sıkıştırılmış,önümüzdeki yıllarda rahat gezilecek bir ortam ziyaretçilere daha fazla keyf verir diye düşünüyorum.
Erdinç Bağcıgil
Ynt: Bursa 2. Doğa Sporları, Atıcılık, Balıkçılık ve Kamp Malzemeleri Fuarı (3 - 6 Haziran 2010)
Arkadaşlar Teşekkür ederim tüm dostlar sağ olsun.Aydın'dan ve Başoğlu'ndan Bir kaç kare daha var ama karanlık olduğu için koymadım. Atölyesine uğradığımda uğradığımda daha detaylı çekerek yollarım.Selam ve sevgiler
Erdinç Bağcıgil