Aslında haklısınız ama piyasadaki bunun 5/1 oranındaki araçlarda bunun kadar yakıyor
Araç kilometrede - yüksüz ve uzun yol ise - 50 kuruş yakıyor. Eğer araç yüklüyse veya sürekli şehir içinde kullanılıyorsa 1 TL'ye kıymak gerekiyor
Tabi bunlar yaklaşık yakıt tüketim verileri. Ancak bir muhabbet esnasında yaklaşık 2007 model benzinli mercedes e 200 kadar - belki biraz fazla - yaktığını öğrenmiştim.
alan hangi amaç için almış onu merak ettim, lastikleride offroad için müsait değil yanda da 4x4 yazıyor bu ne perhiz bu ne lahana turşusu derdirten cinsten, arazi aracından çok çöl makinalarına benziyor buna benzer iveco ve chevrolet çöl aracı görmüştüm, saudiler kullanıyor.
Isuzu yanında Suzuki Maruti gibi kalmış
Geçen yıl Polonezköyde de bir önceki nesil F 350 görmüştüm, o da bunun kadar büyük boyutlardaydı.
Böylesine devasa bir aracın show dışında nasıl bir kullanım amacı olabilir? Kullanımı kimbilir ne keyiflidir ve muhtemelen de benzilidir diye tahmin ediyorum ama teknik özelliklerini bilen var mı?
Çift kabin pick-up'ların hormonlusu gibi bişi....
Üstün özellikleri muhakkak vardır ama arazide ne iş yapar acaba ?? (boy pos yerinde) ;D
Hummer'lar gibi göbekten oturup takılı kalabilir...