KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
özcan kardeşim yapmışsın yine yapacagını harikasın abicim süper iş çıkarmışsın...tebrik ediyorum seni videoyuda izledim izlemez olaydım kahroldum abim ben niye yokum abi orda süper adrenalin manyak bir spor eglence ne bileyim ya kelme eksik kalıyor hislerimi tarife seni yeniden kutluyorum tebrikler beyaz panter son gördügümden bu yana çok daha güzel olmuş güle güle kullan kardeşim eses den bir istegin olursa aynen
herşey süper on numara olmuş otomotiw kenti bursa dan böyle işler çıkması göğsümüzü kabartıyo tebrik ederim (birde kullandığımız sıvı conta kırmızı yerine siyah olsaydı dhada estetik durucaktı)
herşey süper on numara olmuş otomotiw kenti bursa dan böyle işler çıkması göğsümüzü kabartıyo tebrik ederim (birde kullandığımız sıvı conta kırmızı yerine siyah olsaydı dhada estetik durucaktı)
bolbol paninaja kalkıyor,virajlarda fazla gaza basmaya gelmiyor yani dikkatli kullanımda bir problem yok,en kötü ihtimal fazla virajlı ve rampada iseniz 4H konumunda kullanabilirsiniz
bolbol paninaja kalkıyor,virajlarda fazla gaza basmaya gelmiyor yani dikkatli kullanımda bir problem yok,en kötü ihtimal fazla virajlı ve rampada iseniz 4H konumunda kullanabilirsiniz
Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu işbirliği, Avcılık ve Yaban - Av Hayatı Koruma Konfederasyonu, Yaban TV, Av Tutkusu Dergisi, Balık Dergisi, Avcı Dergisi, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile hazırlanan BURSA DOĞA, AV 2011, 3. Doğa Sporları, Avcılık, Atıcılık, Balıkçılık ve Kamp Malzemeleri Fuarı, 2 - 5 Haziran 2011 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.
BURSA DOĞA, AV 2011’de sizleri de aramızda görmekten onur ve mutluluk duyacağız.
Standımızı 4.hallde ziyaret edebilirsiniz