Ynt: Bütün Arazi Araçlarında Bulunması Gereken Bir Ekipman
aslında ben antep sanayisindeki ustalardan dümen olarak bir robot fuarı düzenleyip Honda'nın meşhur robotu Asimo'yu antebe getirtip bir iki saat içini açıp bakacak fırsat yaratmalarını bekliyorum ;D
en kısa sürede asimonun aynısı fıstık yeşili bir robot üretip üzerine de Ökkeş yazmazlarsa ben de bu işi bilmiyorum
ve be Antep İŞİ veya antep malı diye bir deyim var doğu ve güneydoğu tarafında .Genellikle o eski hiper süper süper üstü kara lastikten tutunda somya dan kol saati kayışına kadar yok u yok olan köy dükkanlarından bu laf çok çok edilirdi.kalınız selam ve selametle..Yaşar hoca galiba Antep i bu yönüyle söz konusu etmiştir.
yasarergun' Alıntı:
aslında ben antep sanayisindeki ustalardan dümen olarak bir robot fuarı düzenleyip Honda'nın meşhur robotu Asimo'yu antebe getirtip bir iki saat içini açıp bakacak fırsat yaratmalarını bekliyorum ;D
en kısa sürede asimonun aynısı fıstık yeşili bir robot üretip üzerine de Ökkeş yazmazlarsa ben de bu işi bilmiyorum
Bir televizyon programında Gaziantep'li bir usta anlatılıyordu
Ustamızın dünya makina fuarlarına girmesi yasaklanmış ;D
Topoğrafik hafızası varmış.Bir kere gördü mü iş bitiyormuş ;D
Gerçekten çok güzel bir ekipman ama doğanın, kampçılığın ruhuna ne kadar uyar orası tartışılır.
Birazda teknololiden uzaklaşma isteği değilmi zaten bizleri doğaya sürükleyen
Yağmuru, çamuru, tozu toprağıyla seviyorum ben doğayı...
matiate' Alıntı:
Bir televizyon programında Gaziantep'li bir usta anlatılıyordu
Ustamızın dünya makina fuarlarına girmesi yasaklanmış ;D
Topoğrafik hafızası varmış.Bir kere gördü mü iş bitiyormuş ;D