diablo2barbar
Sana vereceğim tek akıl; aklın varsa tek takıl...
10 Kasım 2012 Tarihinde TOSFED in genel seçimleri yapılacak.Seçimlere şu ana kadar adaylığını koyan tek isim Satvet Çiftçi. Sn.Satvet Çiftçi nin seçilmesi halinde uygalamayı düşündüğü yeni bir yönetim sistemi var planlarında. Planında olan bu BÜYÜK TOSVED hareketinde TOSVED i bölümlere ayırıp her bölümün başınada o bölümün duayeni, ismi geçen,sözü dinlenen, tabana inen isimlerini yerleştirerek köklü bir değişim hedeflemekte.
Bu oluşumdaki ilk bomba ismi son zamanlarda ulusal ve uluslararası platformda çok kan kaybeden Off Road dalının başına ANDOFF u bu konuma getiren ANDOFF u ANDOFF yapan isim eski başkan Muharrem Çelik olmuştur. Muharrem Çelik ayrıca TOSVED başkan yardımcısı olacaktır. Muharrem Başkan off roada gönül vermiş off roadı benimsemiş herkezin bildiği tanıdığı bir kişi. Büyük Tosfed hareketinde Off Roadın başında düşünülebilecek en uygun isim.
Muharrem Başkana seçilmeleri halinde bu görevde şimdiden başarılar dilerim...
Seçimi kazanmaları halinde bu güne kadar açıklanan ALTIN TAKIM ın üyeleri ve görevleri şöyle:
* OFF ROADDAN SORUMLU TOSFED BAŞKAN YARDIMCISI : MUHARREM ÇELİK
* KARTİNGDEN SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ : MEHMET BESLER
* TIRMANMA VE OTOKROSTAN SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ : MİTHAT DİKER
* HİSTORİCK RALLYLERDEN SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ : HALİD AVDAGİÇ
Türkiye'de otomotiv sporları ile uğraşan herkeze hayırlı olacak bir netice ile sonuçlanması dileği ile başarılar dilerim....
Bu oluşumdaki ilk bomba ismi son zamanlarda ulusal ve uluslararası platformda çok kan kaybeden Off Road dalının başına ANDOFF u bu konuma getiren ANDOFF u ANDOFF yapan isim eski başkan Muharrem Çelik olmuştur. Muharrem Çelik ayrıca TOSVED başkan yardımcısı olacaktır. Muharrem Başkan off roada gönül vermiş off roadı benimsemiş herkezin bildiği tanıdığı bir kişi. Büyük Tosfed hareketinde Off Roadın başında düşünülebilecek en uygun isim.
Muharrem Başkana seçilmeleri halinde bu görevde şimdiden başarılar dilerim...
Seçimi kazanmaları halinde bu güne kadar açıklanan ALTIN TAKIM ın üyeleri ve görevleri şöyle:
* OFF ROADDAN SORUMLU TOSFED BAŞKAN YARDIMCISI : MUHARREM ÇELİK
* KARTİNGDEN SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ : MEHMET BESLER
* TIRMANMA VE OTOKROSTAN SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ : MİTHAT DİKER
* HİSTORİCK RALLYLERDEN SORUMLU YÖNETİM KURULU ÜYESİ : HALİD AVDAGİÇ
Türkiye'de otomotiv sporları ile uğraşan herkeze hayırlı olacak bir netice ile sonuçlanması dileği ile başarılar dilerim....