Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
Ehem.
Yılların verdiği yürüyüş ve dağcılık deneyimi ile yerin çok güzel olduğunu söyleyebiliyorum.
Arka planlardaki sık orman dokusu sahanın fazla kullanılmış olmadığını ispatlıyor.
Önde görülen açık alanda ki otların rahatça büyümüş ve çevreye yayılmış olmasıda sahanın fazla kullanılmadığını (piknikçiler - otlatma )
belirtiyor.
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
TezzMertek' Alıntı:
Ehem.
Yılların verdiği yürüyüş ve dağcılık deneyimi ile yerin çok güzel olduğunu söyleyebiliyorum.
Arka planlardaki sık orman dokusu sahanın fazla kullanılmış olmadığını ispatlıyor.
Önde görülen açık alanda ki otların rahatça büyümüş ve çevreye yayılmış olmasıda sahanın fazla kullanılmadığını (piknikçiler - otlatma )
belirtiyor.
Ya arkadaşlar telefon açikken pilini çikarin. kapatma sinyali gonderemesin. Olsun bitsin. he su nalet pili çikmayanlar da cozumu bende bulamadim.
Yer bence süper etrafin ormanlik olmasi ruzgari keser arti ormanlik alan iyidir yakinda olmasi iyidir
Su da var e daha ne olsun. Çitirdanda oynamak için bir yerler varsa 10 numara derim.