Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 96,391
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

Yer kutu gibi,çam ormanıyla çevrili.Oynaşmak için kanallar var oralarda oynaşılır,ayrıca tekrar gidip dolaşmak için güzerğah bakıcam.
Siz yeter ki ok deyin,diğer herşey kolay.

Etiketler
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

10 numara yer recep. yeterki aksam yakacak kuru odun ve dallar bulalim

Bende bu soruyu bekliyordum Heytem abi. ;D

[attachment=1]

O odunlarda çamsa varyaaa

Her yer odun,sıkıntı yok.

Çaylar şirketten yani

Bakkan' Alıntı:
Bir telefon çekmeyen bir bölgeye bırakılır, ulaşılmak istemeyen kişi cep telini bu çekmeyen bölgedeki telefona yönlendirir. Konu çözülmüş olur.

Nasıl çözüm ;D ;D ;D ;D

Turkcell de geçen seneye kadar iki numarayı birbirine yönlendirip kapattığınızda. Oparatör sesi gelmezdi. şebekesel sorun gibi anlaşılırdı. Şuan durum nedir denemedim.

Bu arada yer gayet güzel.

RedlinE' Alıntı:
Çaylar şirketten yani

Kuzu çevirme bile yapabiliriz,yakın köyden biri var,onunla konuştum.Eğer isterseniz yapabilirim diyor. ;D

recep abi o odunları yakarken ormancı yakalamasın valla toyotalar gider aman diyorum orman bölge müdürleri bayram eder canavar gibi yapılı arabalar seneye takip ederler nerde kamp atıcak bunlar diye yeni araçlar lazım olursa ;D

Ekrem sıkıntı yok her yer odun,bunlara sıra gelmez.

Recep abi abartma istersen bu yaziyi cihan abi okumadan sil istersen

fissek' Alıntı:
Ekrem sıkıntı yok her yer odun,bunlara sıra gelmez.
odun sorun olmaz bursa bölgesinde yerdeki çürümeye yüz tutmuş çalı çırpılar bile yeter işin espirisi o yer güzelmiş burası tam olarak nerde abi inegölden geçicek olan arkadaşlar varsa burda bekliyelim beraber gelelim olmassa tabi aynı güne denk gelebilirsek

RedlinE' Alıntı:
Recep abi abartma istersen bu yaziyi cihan abi okumadan sil istersen
Böylece Cihan ın gelmesi kesinleşir Müco.

Gemlik ten Armutlu ya doğru giderken Narlı var,oradan yukarı dağa çıkıyorsun.Selimiye köyü nün merası burası.

Recep abi ekiple ne kadar samimi oldugumu biliyosun. Ariza çikaracak arkadaşlara soyledigim kelime

>Dostum kamp ekimdee gelirsen ekimee gelmezsen .....

cevapp tabiki ayipsin kardeş gelmezmiyizz.
seviyorum bu ekibi cekiyolar kahrimii

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...