KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
RedlinE' Alıntı:
Bilet alacak arkadaşlar 16,30 biz aldik. Haberiniz ola 10 tl diyor 28 aliyosun cem ben tolga rizzet bayram muhabbet beleş cemle organik tarlasini nasil ekecegimizi konusçaz.
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
RedlinE' Alıntı:
Bilet alacak arkadaşlar 16,30 biz aldik. Haberiniz ola 10 tl diyor 28 aliyosun cem ben tolga rizzet bayram muhabbet beleş cemle organik tarlasini nasil ekecegimizi konusçaz.
Ömer dostum donuşu almadik. En azindan bizim grup almadi. Geçen sefer geç kaldik kalacagiz diye huzursuz olduk. Bu sefer olsun istemiyorum. Ayrica pazar sabahi kalkip yola çikip bir termal yapariz diyorum. Oraya çok yakin vede yolumuzun uzerinde donuşu normal arabaliyla da yapabiliriz. Zaten pendik tarafinda teme çikarken çok dolaşiyosun pek bir kaybin yok.
İzzet abi cem bizim rum taniyosun pempee tenekesi olan organik beslenme işine fena takmiş halde sana sadece evde vc ye bile gitmiyo ziyan olmasin diye bunu diyorum anla artik.