Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan RedlinE Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 758
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 89,195
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Etiketler

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

cihanülker' Alıntı:
ulen gelseniz şaşardım zaten ,şaşmazdan biryere gidemeyen ankara grubu ,allahtan erenin evi bahçelide ateş mateş yakıyorsunuz

kumdamı oynuyoz yani ;D ;D ;D

Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)

bak tempusta hastalanmış...

mergen' Alıntı:
Fazla TRD çıkartması olan varsa bana 2 adet getirebilir mi? (Birini buldumda iki tane istiyorum ;D )

Resimdeki Çamurluğun üstündeki işinize yararsa gönderebilirim.
Bende fazladan var.

Buluşmaya geleceğim hala meçhul. Son Cumartesi sabah belli olur.

Adres bilgilerini verirseniz yarın kargolarım.

cihanülker' Alıntı:
ulen tempus geliyor gripmiş ,ben anjiyo oldum 4 gün evvel ben geliyorum benden daha ağır hasta olan varsa gelmesin ama öyle grip mırip yemezler bahane yok .

geliyorum Cihan abi aradı 3 saniyede ikna etti ;D ;D ;D

Antalya grubu için son 9 saat ,sabaha karsı 04: 00 tekerlekler dönmeye baslar , en geç saat 12:00 de Bursa'da oluruz

Herzamanki gibi 50-60 araç yazılıp,30 larda kalınacak gibi,herkez iptal etmeye başladı,bide yazmayıp gelmeyenler olacak olsun herzamanki kadro yeterde artar bile 8)

cihanülker' Alıntı:
Antalya grubu için son 9 saat ,sabaha karsı 04: 00 tekerlekler dönmeye baslar , en geç saat 12:00 de Bursa'da oluruz

Bekliyoruz,az önce kamp alanından geldim.Kar bile var. ;D

bugün recep abiyle son kontrolleri yaptık hava gayet ggüzel orda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...