KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
fissek' Alıntı:
Yav yokluğumuzu fırsat bilip ama laf etmişsiniz Bursa hakkında. :-[
İsterse Kars ta yapalım orayada gideriz,zaten Bursa da kaç kişiyiz ki Toyata sevdalısı.
Bir Mustafa abi var birde ben,neresi olursa oradayız,Allah sağlık,sihat verirse.
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
Hasan abi atla izzet abinin makinaya gel cumadan kacariz bz zaten ha illa kendi arabami getirecem dersen pişman olursun o konuda ben çok gaddar oluyorum. cemle tolgaya yaptiklarimi hatirla bu sene dahada şiddetli olacagim heralde
Cihan abi heytem abiler tam ekip gelecekler inşallah ahmet abiye ulaşamadim ( çepni) ama beni kirmaz ersun abinin araba boyada ama yetişecektir oda gelecek nete girmeyen arkadaşlari herkez uyarirsa tam kadro orda oluruz inşallah
Benle kamp atanlar bilir keyifli adamimdir vede acik sozluyumdur.
Bu kampa mazereti olmadan gelmeyen toyotacilar aforoz edilecektir.
cemmm Oglum kivirmaaa gelecem dedin adam gibi gelll olmadi yengenin telini benim hatundan alip ben izin alirim sana sikinti yok.