KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
iyi teklif etmişsin abi, ederi o en fazla bencede oda nadir bir araç olduğu için. Baktırabildinmi motor vs ? sadece motor ve turbosundan korkuyorum o aracın.
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
hj60 la hj61 in motorlarının tek farkı sanırım turbo hatta hj60 motorlarında turbo montaj için civata delikleri dahi mevcut. yurt dışında hj60 lara turbo takılmasının bir çok örneği var bende takmayı düşünüyorum ama aynı performansı yakalayabilirmiyim yada ne gibi sorun olur bilmiyorum açıkcası
Ynt: Büyük Toyota Buluşması - Bursa'da Kamplı Etkinlik Duyurusu ( 22 - 23 Ekim 2011)
Arkadaşlar günaydın tatil dönüşü konuyu yeni gördüm hele o geçen seneki kayıt beni bitirdi bj 75 mi gördüm yaram depreşti arması toyota olan demiş müco ne yapsak bizim araçta çekikgözlü ama arma uymuyor artık çekiçler bir şeyler yaparız ;D ;D ;D yanı boş olan co pilot arayan varsa gelmek isterim yer varsa bagaj da olabilir toyotacı arkadaşlara DUYURULURRRRRRRRRRRR.