Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ufuk Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 112
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,906
Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

faytonla tıngır mıngır aşağı inip midye tava ve efes bira tüketenlerde yok değildi hani :

Etiketler

Ynt: Büyükada Fotoğraf Gezisi Fotoğrafları "Ada Vapuru Yandan Çarklı" (8 Kasım 2009)

yeni etkinlikle istiyoruz. ;Dşöyle bir gece kalmalı, kamplı, menemenli, fotograflı, kamp ateşli ertesi güne temiz havada uyanmalı... güne hazırlanan günü fotograflamalı.

gursen' Alıntı:
yeni etkinlikle istiyoruz. ;Dşöyle bir gece kalmalı, kamplı, menemenli, fotograflı, kamp ateşli ertesi güne temiz havada uyanmalı... güne hazırlanan günü fotograflamalı.

ben de katılıyorum

bu arada sınavım olmasına rağmen gelmeme değen bir gezi oldu demek ki neymiş her sınav öncesi açık hava gezisi şart ;D

Zihinsel olarak dinlenmek iyi olmuştur eminim sınavdan önce

Bunlarda fotoğraflarımın devamı, az çektirmedi Büyükada

anastascia' Alıntı:
Çok güzel bir gündü ama çok yoruldum. O yüzden fotoğrafları bilgisayara atamadım henüz.
Ben sizi neden farkedemedim yahu saçımdan tanırsınız dediniz ama ben bu saçta birini göremedim yaşlanıyormuyum ne

gursen' Alıntı:
faytonla tıngır mıngır aşağı inip midye tava ve efes bira tüketenlerde yok değildi hani :

faytonla inmenin güzel bir artısı...ama şimdi öğrenmek kötü)))))))))

Aşağı kadar yaklaşık 1 saat beraber yürümüşüzdür Ufuk Bey

Çok güldüm doğrusu...

Saçlarım toplu idi ondandır, yada bu foto çok parlatılmış, oradan yüzümü seçememişsinizdir )))))