Çadır içi serinletme tavsiyeleri?

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan fidodido Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 13
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,452

fidodido

Kamp II
Malum yaz aylarındayız ve Antalya civarında çadır kampı yaparken çadırın içinde az da olsa pişmemizden kurtarabilecek ürünler var mı?
ben internetten araştırdım ancak sadece çadır tavanına asılabilecek küçük ve aynı zamanda çadır feneri olarak kullanılabilen fanlar buldum..
konuyla ilgili tavsiyelerinizi bekliyorum

Etiketler
Ynt: Çadır içi serinletme tavsiyeleri?

Ufak cepte taşınabilen pilli vantilatörler var ama serinletemeyebilir :smiley:

E heralse onlari herkes biliyor.. İse yaramaz onlar.... :smiley:)

deserteagle' Alıntı:
Koşullar nedir, çadır gölgede mi? Ya da gece için mi soruyorsunuz?
Gece uyurken ve gunduz golge altinda kurulu max 3 kisilik cadir icin arastiriyorum

Durum fena gibi. Çadır iki katsa üst katı belki esintiden faydalanmak için bir yerlerden sıyırabilirsiniz ama gece uyumak için ben belki uygun bir hamak kullanmayı denerdim. Şu dışarda satılan ultralight hamakları şahsen merak ediyorum. Bunların cibinlikli olan modelleri bile var hani... Her ne kadar pahalı olsalar da hem çadır hem de yatak ihtiyacına karşılık geldiğinden ve taşıması çadır + mat ikilisine göre daha kolay olduğundan mantıklı gibi duruyorlar. Tabi, sıcakla mücadelede ne kadar iş gördüğünü bi görmek gerek...

Hmm aslimda mantikli ancak cadirin yanina boyle bir sey bana daha cazip geldi acikcasi... Malum eşya ,malzeme , ve daha guvende hissetmek icin

çift girişli çadırlar vardır ama genelde daha profesyonel olanlarda olma ihtimali yüksektir (bu fiyatın artması anlamındadır). girişleri rüzgar yönüne göre ayarlar ikisini de açar sineklikleri de kapatır sabaha kadar esintide rahat edersiniz

yasarergun' Alıntı:
çift girişli çadırlar vardır ama genelde daha profesyonel olanlarda olma ihtimali yüksektir (bu fiyatın artması anlamındadır). girişleri rüzgar yönüne göre ayarlar ikisini de açar sineklikleri de kapatır sabaha kadar esintide rahat edersiniz
Sanirim zaten bu sekilde bir çadir alacağim ama Antalya sicaginin ve neminin ne olduğunu bilenler demek istedigimi anlayacaklardir .. ekim ayinda esmeyi geçin yapragin kipirdamadigi zamanlar bile olabiliyor
Bu yuzden çadirin içini serinletmede az da olsa faydasi dokunacak bir urun ariyorum

Brandacılarda bulunan siyah renkli ve delikli bir malzeme var çadırın üzerine temas etmemesi gerekiyor ( etrafta bulunan ağaçlara asılabilir) şahsen kendim denemedim ama kullanan arkadaşlarım var çok memnunlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR