Merhaba 2 yetişkin ve 4 yaşında bir kızım var.Genellikle araba ile kamp alanlarına gideceğim Apenaz fresh black 3 ve apenaz fresh black 3XL arasında kaldım.İkisi arasında hanigisini tavsiye edersiniz 3XL il ilgili pek fazla kullanıcı yorumu yok ve sanki apenaz 3 kadar pratik değil.Hangisini almalıyım arkadaşlar ? Pratik Kamp Çadırları - ARPENAZ 3 FRESH&BLACK ÇADIR
Şahsen ailem ile yapmış olduğum çadır kamplarında büyük, geniş çadırları tercih ediyorum. Çocuk olunca malzemede bol oluyor malum. Rahat ediyorsun. Otomatik çadırlardan ziyade normal kurulumlu çadırlar ile uğraşmak ise ayrı bir keyif veriyor. Tercih sizin!
''hangi çadırı almalıyım?'' konusunda kullandığım iki çadırı karşılaştırdım...ikisininde artı ve eksilerini kendi deneyimlerime göre anlattım...en azından biraz daha fikir verebilir...
Merhaba 2 yetişkin ve 4 yaşında bir kızım var.Genellikle araba ile kamp alanlarına gideceğim Apenaz fresh black 3 ve apenaz fresh black 3XL arasında kaldım.İkisi arasında hanigisini tavsiye edersiniz 3XL il ilgili pek fazla kullanıcı yorumu yok ve sanki apenaz 3 kadar pratik değil.Hangisini almalıyım arkadaşlar ? Pratik Kamp Çadırları - ARPENAZ 3 FRESH&BLACK ÇADIR