Merhaba,
Aynı çadırdan (husky bret) bende kullanıyorum eksikleri olmasına rağmen şu ana kadar pek sorun çıkarmadı. Bütçenizi bilmediğimden dolayı ilgilendiğiniz çadır ile genel bir yorumda bulunayım. Husky falcon Expedisyon yani yüksek irtifa çadırı tabi bu illede ağrıda kullanacağımız anlamına gelmiyor. Bret ile arasındaki fiyat farkı sizin için önemli değilse alınabilecek bir çadır fakat extreme (kar-fırtına) durumlarda kamp yapmayacaksanız bence pekte mantıklı değil, renginin çok koyu olması da falconun dezavantajı.
Söylediğiniz tarihlerdeki tahmini hava durumuna baktım yağmur yağma olasılığı hayli yüksek, hava sıfırın altına düşmeyecek gibi, fakat naçizane tavsiyem hava durumuna bakarken sakın tulumunuzun extreme değerlerine göre karar vermeyin. Magnumun comfort değerleri söylediğiniz tarihlerde kamp için uygun görünüyor. Hava durumu tahmini biliyorsunuz sonra kulaklarım çınlasın istemem

Havadan ziyade sizi uyarmak istediğim başka bir konu var tam da emin olmamakla birlikte gürleyik şelalesinde şu sıralar kamp ile ilgili sıkıntı yaşandığını duydum gitmeden önce bir arayıp sormakta fayda var derim.