Çalışana Banka Promosyonları

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ekremaydin Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 5
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 26,874

ekremaydin

Yeni Üye
Arkadaşlar bildiğiniz gibi devlet sektöründe çalışanlar maaş aldıkları bankalardan promosyon adı altında yıllık nerdeyse 1 maaşı bulan ekstra paralar almakta. Bende 13 yıldır özel sektörde çalışıyorum ve maaşımı Garanti bankasından alıyorum. Saolsun Garanti bankası bize vermek yerine hep almayı terçih etti ama netten yaptığım araştırmalarda küçücük devlet dairelerine ikramiye öder gibi paralar ödemiş. Ben açıkcası bu paranın peşindeyim devlet çalışanı alıyorsa bizde alabiliriz sonuçta onunkide para bizimkide. Benim öğrenmek istediğim özel sektörde çalışıpta maaş aldığı bankadan bu tür ekstralar alan varmı, varsa yazarsanız çok sevinirim...

Etiketler
Öncelikle hoşgeldiniz.

Haklısınız kamu çalışanları bankalardan belirli bir para alıyor. (Benim vereceğim örnekte yaklaşık maaşlarının %25 i kadar.)

AMA

Ben özelde eşim kamuda çalışıyor,
Ben Garanti bankası ile çalışıyorum, eşimin şirketi Vakıfbank ile,
Benim çalıştığım şirketin farklı bankalarla çalışan 100 elemanı, eşimin çalıştığı şirketin aynı bankayla çalışan 8000 elemanı var.
Durum böyle olunca para almak bir yana, üstüne, yok kart parası yok hesap işletim ücreti vb. bir çok ödeme yapıyorum.

Buna rağmen bir çözüm bulabilirseniz lütfen benimlede paylaşın.

Selam ve saygılarımla
Sedat

Ynt: Çalışana Banka Promosyonları

Konuyu iletişim toplantısında ilgili müdürlere açtım. Fabrikada 1000 kişi toplam 3000 kişiye kadar varız. Fabrikanın bütün geliri ve gideri Garanti bankasından cıkıyor 3000 kişininde maaşları dahil. araştırma görevini üstüme aldım internetten Garanti ve diğer bankaların kamu kuruluşlarıyla yaptığı sözleşmeleri buldum. müşteri çekmek için gerçekten cazip meblalar ödüyorlar bana sadece bunun özel sektörde olabileceğine dair bir bilgi lazım. Sonuç olarak fabrika finansla görüşülecek, sözleşme incelenecek eğer böyle bir gelir varsa ve bu çalışanın eline geçmeyipte diğer merciler tarafından yeniliyorsa bu kişilerin sorgulanacağı sözünü aldım çünki fabrika amerikan şirketi ve belli bir sahibi yok hissedarları var.Yani bankanın patronla değilde müdürle anlaşması olabilir ancak...

Merhaba,
Sözü geçen özel bankada çalışıyorum. Biliyorsunuz firmaların personel maaşlarının; vergi kaçağını önlemek adına- bankalar aracılığı ile ödenme zorunluluğu getiriliyor. Personel sayısı fazla olan özel firmalar/kamu kuruluşları ihale açarak çeşitli promosyonlar (Bağış) karşılığında maaş ödemelerini bankaya veriyor. Burada firmanın veya kamu kuruluşunun operasyonel yük dahil herhangi bir maliyeti yok. Bağışın miktarı ve çeşitliliği önemli. Sadece kuruma bağış, yarısı kuruma yarısı personele... hepsi personele.. yada teknik malzeme vb bağışlar... Malesef birey olarak personelin müdehale etme şansı yok. Kurumun insafına kalmış bir durum.

Arkadaslar özel sektorde alan bir iş yeri var mı varsa sözlesme ornegini temin edebilirmiyiz.Bizde özel bir sirketiz ve buyuk uluslararası bir sirket ve örnekler lazım.Nitekim bu yasa kamu'ya ait ancak özel sektör'de alan var duydum bu konuda bilgi lütfen.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,953
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR