Çam Limanı...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ayna Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 12
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,278

ayna

varmak değil...gitmek!
İstanbul un ortasında bir cennet gibi limandır çam limanı....

Heybeli adanın mütevazı ama bir o kadar da keyifli limanıdır....

Eskiden denize girmeye korkardık burada....Göğüs hastalıkları hastanesinin atıkları geliyor diye....ama hastane kapanalı yıllar oldu....

Bir kere denizin ortasında bir adada ve istanbul u görmeyen bir limandır....Kumsalın dibine kadar salması derin olan tekneler yanaşabilir....Derinlik müsaittir...Dileyen tekneler aynı ege gibi koyun güney yakasında kıçtan kara yapabilir....Bir keresinde dımdızlak sabah vakti gözümü koyda açmıştım....yiyecek hiçbir halt yok teknede....:( (Aslında koya bile nasıl geldim hatırlamıyorum ya neyse.... :smiley: ) Üstelik 4 tane de misafiri kimbilir nasıl kandırıp tekneyle çam limanında sabahlatmışım :smiley: Karnımız zil çalıyor....Hemen botu atıp karaya çıktık...kumsal boyunca iki gazino bir market tarzı bir yer ve birde kumsalın güney ucunda ufak bir mekan vardı....Hepsinden birşeyler aldık...sucuk,yumurta (ki sucuklu yumurta olmadan tatil yapıyor saymam kendimi) tavuk,ekmek,peynir,domates,biber,salatalıkvs..vs...dilenci vapuru gibi heryerden birşey alıyoruz...Allah tan parayı almışız yanımıza ..ama o güney kumsaldaki çocuk bir başka davranıyor bize....- Abi biz gördük seni..açsınız galiba...ne istersen al....para mara istemez diyor...Zorla para veriyoruz ama gözlerimiz de doluyor yani.... :'( Sezonluk çalışan bu adamlara esaslı bir selam çakıp teknemize dönüyoruz....

Bitmedi.....

Etiketler
Ynt: Çam Limanı...

çam limanın tadı hafta içi gidildiginde ve özellikle konaklandıgında bir başka oluyor.hafta sonları tekne kalabalıgı biraz stres yapıyor ama olsun yinede çok güzel ve korunaklı bir bölge çok kalabalık oldugu zamanlar kayalıkların dibine demir atarım..oranın derinligide müsait oluyor..kayalara 2-3 metre kala bile 5-6 metre derinlik var..

tuncaaayy' Alıntı:
çam limanın tadı hafta içi gidildiginde ve özellikle konaklandıgında bir başka oluyor.hafta sonları tekne kalabalıgı biraz stres yapıyor ama olsun yinede çok güzel ve korunaklı bir bölge çok kalabalık oldugu zamanlar kayalıkların dibine demir atarım..oranın derinligide müsait oluyor..kayalara 2-3 metre kala bile 5-6 metre derinlik var..

Evet..Bir de sabah sabah gazinolar müziği bangır bangır çalmasalar ne iyi olur :smiley:

sezon yine başladı, 2 gündür gidiyorum süper...
hoş ben sezonu hiç kapamadım ocak'ta da gitmişliğim var ama ozaman dönüşte donuyordu insan... şuanda gazinolar da kapalı tam keyif zamanı...

G1.jpg

G2.jpg

G3.jpg

ben teşekkür ederim
şansa denk düştü çıktığım günle forumda bu topice rastlamam.
ogün cybershotla çekmiştim bunları, bidahakine iyi bir makineyle çalışırım...
bildiğimiz güzel yerleri burdan paylaşalım özendirici oluyor :smiley:

Kadir bey, süper anlatımınız ile zaten denizi özleyenleri hasretlendirdiniz.
Devamı var.. demişsiniz ama :( ? ..

Teşekkür ederim Uğur,zaten yegane amacımda bu :smiley:

Bitmedi! dedim ve Büyükada ile Bademli yi koymustum.Forumda var.

Vakit buldukça yeni ve eski seyirlerden yazılar koyacağım.

ben teknemi 2 ay önce iyi bir fiyata sattım..birde bir yatırım için o parayıda kullanınca bu sene teknesiz kalacagım.ama sagolsun küçükyalı su ürünleri kop... daki komşularım sürekli davet ediyorlar..zaten ne demişler en iyi tekne arkadaşının teknesi ;D inşallah kışa kadar kendimi biraz toplayıp yine marmara nın kollarına yeni teknemle atlarım..deniz sevdası bu ..başka şeye benzemiyor..

Hayırlı olsun. Bu zamanda iyi fiyata tekne satmak başarı sayılır.

Ama bir laf vardır.''İnsana deniz suyu kaçınca iflah olmaz'' derler :smiley:

Kısa zamanda yeni bir tekne alıp tekrar denizlere çıkacağınızdan şüphem yok.

Küçükyalı su ürünlerinden dostum Faruk Savcı ya da benden selam söylerseniz denize çıkacak bir tekneniz daha olur :smiley: ve belki birgün sizi de alıp bizim tekneye misafir eder.

kadir bey teşekkür ederim..sagolsunlar zaten ufak bir liman oldugu için insanlar birbirini tanıyor ve kolluyor..inşallah yeni alacagım teknemide oraya baglayacagım...faruk bey yanlış bilmiyorsam yine benim eski tekne gibi ahşap aynakıç selamınızı iletirim..saygılar..

oraya gidenler tekne isimlerini pylaşırlarsa en azından limana girince bi selamımız olur :smiley:

Benimkinin adı AKSEL, 8 mt motoryat(sürat teknesi de denebilir)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,067
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR