KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Tarık abi gerçekten sıkı bir araç.350 V8,700r4 şanzıman ,ön-arka ARB kilit,,warn AMC 20 full floating kit ,.motor 260 hp civarlarında, lastikler 35x12.5R15 Goodyear mtr
Ynt: Çamlıyayla - Baştepe Tanışma ve Off-Road Gezisi (12 Nisan 2009)
CJ7V8' Alıntı:
Tarık abi gerçekten sıkı bir araç.350 V8,700r4 şanzıman ,ön-arka ARB kilit,,warn AMC 20 full floating kit ,.motor 260 hp civarlarında, lastikler 35x12.5R15 Goodyear mtr
Bütün fotolar çok güzel, güzel bir hafta sonu olmuş, özellikle yemek yediğiniz yer muhteşem görünüyor, gökyüzüne balkon kurmuş gibisiniz.Paylaşım için teşekkürler.
Arkadaşlar işim nedeniyle aranızda olamadım ama çok şeyleri kaçırmışım fotolara bakarak bunu daha iyi anlıyorum inşaallah daha sonraki gezilerde buluşmak üzere tüm ekibe selamlar
Arkadaşlar işim nedeniyle aranızda olamadım ama çok şeyleri kaçırmışım fotolara bakarak bunu daha iyi anlıyorum inşaallah daha sonraki gezilerde buluşmak üzere tüm ekibe selamlar
Sami abim gerekli açıklamayı yapmış ellerine sağlık ve bendeki resimleri yüklemeye başlıyorum.Bu arada gezmizde çamlıyayla belediye başkanı ve sebil belediye başkanlarınında aramızda olmaları ve bu spora önem verip bizi yeni etkinliklere davet ettikleri için ayrıca saygılarımı sunarım.