Camping, ama Sınırları Zorlayarak...

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan darmunyan Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 2
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 2,642

darmunyan

Kamp I
arkadaşlar kamping dioruz ege bölgesi akdeniz diyorlar o tarz kampingi her yıl ege ve akdenizde binlerce aile çoluk çocuğu ile beraber zaten yapıyor..forumun başlığındaki ''camping''ifadesi bunu mu ifade ediyor acaba die düşünmeden edemedim...karda kamp yapalım sülüklü göl ya da aladağlarda hatta çiğdem yaylası da alternatifler arasında tarih te 23-24-25 ocak olsun desem kim ne der kim katılır ,kim ''iyi fikir'' der?hatta bir de doğal hayatın vahşi yönüyle karşılaşma ''fırsatı''nı da yakalarız belki,belki bu fırsatı kovalarız gecenin bir saati aracımızla ..desem ''hadi be ordan şuursuzca aptal cesaretiyle bu işe kalkışma hoca başına iş açarsın''mı dersiniz yoksa ''bi aptal çıkıp bunu deseydi de vesile olsaydı da yapsaydık''mı dersiniz ....gereksiz lafı uzattığım kesin:smiley:var mısınız??

Etiketler
Ynt: Camping, ama Sınırları Zorlayarak...

darmunyan' Alıntı:
arkadaşlar kamping dioruz ege bölgesi akdeniz diyorlar o tarz kampingi her yıl ege ve akdenizde binlerce aile çoluk çocuğu ile beraber zaten yapıyor..forumun başlığındaki ''camping''ifadesi bunu mu ifade ediyor acaba die düşünmeden edemedim...karda kamp yapalım sülüklü göl ya da aladağlarda hatta çiğdem yaylası da alternatifler arasında tarih te 23-24-25 ocak olsun desem kim ne der kim katılır ,kim ''iyi fikir'' der?hatta bir de doğal hayatın vahşi yönüyle karşılaşma ''fırsatı''nı da yakalarız belki,belki bu fırsatı kovalarız gecenin bir saati aracımızla ..desem ''hadi be ordan şuursuzca aptal cesaretiyle bu işe kalkışma hoca başına iş açarsın''mı dersiniz yoksa ''bi aptal çıkıp bunu deseydi de vesile olsaydı da yapsaydık''mı dersiniz ....gereksiz lafı uzattığım kesin:smiley:var mısınız??
arkadaşım o zaman seni bu hafta sonu 10-11 ocak 2009 da yapılacak olan beypazarı-karagöle davet edebiliriz. Aşağıdaki linkte ayrıntılar var. Bekleriz...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22366.40

Ynt: Camping, ama Sınırları Zorlayarak...

erturk77' Alıntı:
arkadaşım o zaman seni bu hafta sonu 10-11 ocak 2009 da yapılacak olan beypazarı-karagöle davet edebiliriz. Aşağıdaki linkte ayrıntılar var. Bekleriz...
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=22366.40
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim ama iş durumundan dolayı gelmem imkansız.en azından böle aktivitelerin yapıldığını öğrenmiş oldum.forumu daha iyi incelemeliyim sanırım..benim davetim de hala geçerli bu arada:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,815
Kaydolan Son Üyemiz
muzi_ko

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR