Çamur Lastikleri Bilgi Paylaşımı

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Alp1243 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 17
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 12,201

Alp1243

Kamp I
Arkadaşlar merhaba,

İnternetten yeni tanıştığım off-road lastiği satan bir firmanın bilgilerini veriyorum ben kendilerinden nankang ft-9 çamur lastiği aldım çok memnun kaldım hem lastikten hemde satıcının davranışlarından.İşinize yarayacağını düşünüyorum;

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-jant-lastik-lastik-31x10.50-r-15-nankang-ft-9-camur-lastigi-sifir-kacmaz-180412121/detay/

cep telefonu : 0543 342 35 77

FT9.jpg

Etiketler

Ynt: Çamur Lastikleri Bilgi Paylaşımı

Nrkadara aldınız? Ben bf goodrich mt kullanıyorum 33", 35e geçicem ama daha fazla yorum ve deneyim dinlemek gerek.

Bu arada fiyatıda cezbetmedi beni, nekadara aldınız siz? İndirim yaptılarmı. Altı ay önce cooper stt 375tl idi

Hocam bu lastikler çok satıyor sanırım herkes almış.

Cooper aynı ebatlar 450 tl olmuş internnet fiyatı, 400 tl nakit fiyatı.

Reklam yapmıyorum link de vermiyorum zaten bfg mt kullanıyorum. O biraz daha pahalı.

Hocam bu lastikler çok satıyor sanırım herkes almış.

Ben asfalt lastiklerine devam... yolda kaymıyorlar ama onların da fiyatları yukarı doğru baya bi kaymış...

Siz nekafara aldınız hocam.?

Birde Sitede nankang alanlar aynı firmadan almış. Ucuzamı veriyorlar. İndirim yapıyorlarmı?

35 " te fiyatlar çok yüksek böyle bir marka değerlendirilrbilir.

Siz nekafara aldınız hocam.?

Almadım kışlık lastik almayı düşünüyorum ama 225/70/16 ebatında 350 ytl'nin altında lastik kalmamış pek. Bir tek petlas var 230-250 civarı. Bir de yokohama (305 ytl). Petlas yerli üretim fiyat arttırmama özgürlüğüne sahip tabi (o da işlerine gelirse), diğerleri döviz kuruyla beraber yukarı çıkıyor.

Başlığı yazan reklamcı arkadaşa atıf yapmıştım hocam. Ebat ne kullanıyorsunuz, ben at lerinde başarılı olduğunu gördüm ve aracı yüzde 10 arazide kullanıyorum, çünkü tek arabam hilux um
sakyuz' Alıntı:
Ben asfalt lastiklerine devam... yolda kaymıyorlar ama onların da fiyatları yukarı doğru baya bi kaymış...

sakyuz' Alıntı:
Almadım kışlık lastik almayı düşünüyorum ama 225/70/16 ebatında 350 ytl'nin altında lastik kalmamış pek. Bir tek petlas var 230-250 civarı. Bir de yokohama (305 ytl). Petlas yerli üretim fiyat arttırmama özgürlüğüne sahip tabi (o da işlerine gelirse), diğerleri döviz kuruyla beraber yukarı çıkıyor.
Bir abim jimny de petlas pt 421 kullanıyor çok memnun. Araziye de çıkıyor.

Benim mtlerle ilk kışım olacak, farklı deneyimler bekliyor

Ben buzlu yolları soğuk havaları düşünüp AT lastiklere geçmemek konusunda ısrar edenlerdenim. Kışın iş görüyorlarsa sadece aracın ağırlığı ile ezilebilen zeminlere tutunabilirler gibi geliyor bana. Bu da genelde arazi şartları oluyor ama yolun %90'ı asfalt bir de öyle düşünmek lazım.

Haklısınız, ben çamur lastiğinden pişman olmadım ancak trafikte kaza riski korkutuyor beni. Arazide böyle bir endişe yok

Ben 360 tl ye aldim.
Zaten herkesin kafasinda belli basli ebatlar var ve başka markalar ile hic ilgilenmiyorlar bende oyleydim acikcasi cooper mt kullanicisiydim ama biliyorsunuz dolarin fiyati artigi icin fiyatlar cok uctu.bu lastikleri ilk defa kullandim ve cok memnun oldum gercekten artik ureticiler hicbir mali kotu yapmiyor on yargilari kirip denemek lazim

Tekrar söylüyorum cooper kullanıcısı değilim ancak cooper stt nakit 400tl

Bence nankang markasına göre pahalı bir lastik. 40tl farka değmez. Kumho kl71 in fiyatı nankang ile aynı olabilir.

Birde deneyimlerinizi paylaşırmısınız, bütün mesajlarınızda bu lastiği övmüşsünüz farklı ebatların linklerini aynı firmadan vermişsiniz.

Nedir bukadar iyi kılan? Hiç çamur tutmuyormu? Islakta fren çok mu iyi vb

Beni memnun kilan lastik hiçbir sekilde camur tutmuyor tahliyesi cok iyi ayni zamanda asfalt yolda da oldukca sessiz.ben cooper da kullandim guzel bir lastik nankangin ondan hicbir farki yok cok guzel bir urun demek istedigin bu.yani ben her iki lastigi de kullandim ve deneyimlerimi anlatmak istedim.siz her ikisini de kullanmadan su daha iyi bu daha iyi diyerek yorum yapiyorsunuz:smiley:
Benim icin problem degil kimi hangi lastigi kullanirsa kullansin,burasi bir paylasim sitesi bende kendi dusuncelerini yazdim

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,188
Kayıtlı Üye Sayımız
167,066
Kaydolan Son Üyemiz
cwradio

Çevrimiçi üyeler