fsirin Karavan Yönetim Mesajlar 7,372 Tepkime Puanı 1,200 Yer ISTANBUL Web www.nefer.com.tr 6 Eki 2011 #17 Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Allah rahmet eylesin. Ailesine ve dostlarına sabırlar diliyorum. Çok üst üste oldu, umarım bundan sonra başka vefat haberi olmaz.
Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Allah rahmet eylesin. Ailesine ve dostlarına sabırlar diliyorum. Çok üst üste oldu, umarım bundan sonra başka vefat haberi olmaz.
drares Haşmet Kalkancı Mesajlar 3,201 Tepkime Puanı 483 Yer Aydın 6 Eki 2011 #18 Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Allah rahmet eylesin, kederli ailesinin başı sağolsun
Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Allah rahmet eylesin, kederli ailesinin başı sağolsun
gezgör Iyi bir gezgin asla varmaya niyetlenmez. (lao tzu) Mesajlar 779 Tepkime Puanı 27 Yer Isvicre Web www.gezenbilir.com 6 Eki 2011 #19 Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Allah Rahmet eylesin.Kederli Ailesine Allah sabir versin.
Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Allah Rahmet eylesin.Kederli Ailesine Allah sabir versin.
eralpserper Kamp I Mesajlar 169 Tepkime Puanı 4 Yer İSTANBUL Web www.sezen.com.tr 6 Eki 2011 #20 Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Yaşamda böyle güzel izler bırakabilmek ne güzel. Rahmeti bol olsun.
Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Yaşamda böyle güzel izler bırakabilmek ne güzel. Rahmeti bol olsun.
yasarergun Dünyayı değiştirebilirsin Mesajlar 3,414 Tepkime Puanı 360 Yer Antakya-Hatay ama O bir Antep'li :) Web www.yiyenbilir.com 6 Eki 2011 #21 Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Mekanı cennet olsıun. Esnaf olup iyi bir isim bırakmak ve hayırla yadedilmek güzel olsa gerek.
Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Mekanı cennet olsıun. Esnaf olup iyi bir isim bırakmak ve hayırla yadedilmek güzel olsa gerek.
SNOB Yaşam doğayla birlikte güzeldir. Mesajlar 264 Tepkime Puanı 37 Yer Tokat Web snopsnop.spaces.live.com 7 Eki 2011 #22 Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Şadan Beye Allah'tan rahmet, Can ve Onur Beylere ve ailelerine sabırlar dilerim.
Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Şadan Beye Allah'tan rahmet, Can ve Onur Beylere ve ailelerine sabırlar dilerim.
H halil1960 Ana Kamp Mesajlar 22 Tepkime Puanı 0 12 Eki 2011 #23 Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Allah rahmet etsin.
supergezgin Karavan Yönetim Mesajlar 394 Tepkime Puanı 51 Yer Konya Web www.ukkf.org 13 Eki 2011 #24 Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Rahmetliye Allah2tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabirlar dilerim. Erdal Ötügen UKKF YK Bşk.
Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Rahmetliye Allah2tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı ve sabirlar dilerim. Erdal Ötügen UKKF YK Bşk.
E egeli Ziyaretçi 2 Kas 2011 #25 Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Aracımızın yapım aşamasında yakından tanıdığımız Şadan Önürmen'in vefatına çok üzüldük. Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.. Ülker&Yavuz
Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... Aracımızın yapım aşamasında yakından tanıdığımız Şadan Önürmen'in vefatına çok üzüldük. Allahtan rahmet, yakınlarına başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.. Ülker&Yavuz
metin0035 Kamp III Mesajlar 605 Tepkime Puanı 6 Yer KARŞIYAKA /İZMİR 2 Kas 2011 #26 Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... ALLAH rahmet eylesin,ailesi ve sevenlerine sabır ve metanet diliyorum.SEVGİ ve SAYGILAR..
Ynt: Can Karavan Şadan Önürmen vefat haberi ... ALLAH rahmet eylesin,ailesi ve sevenlerine sabır ve metanet diliyorum.SEVGİ ve SAYGILAR..