Canon 18-200 IS Lens

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan hephahistos Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,407

hephahistos

Ana Kamp
Mesajlar
46
Tepkime Puanı
0
Selamlar Arkadaşlar,
Forumda yeni sayılırım ve bunu buraya mı yazmak lazım bilemiyorum. Canon EOS 450D makinaya sahibim ve Canon 18-200IS Lens almak istiyorum. Bu konudaki fikrinizi ve İstanbul'da nereden uygun fiyata alabileceğimi söyleyebilir misiniz?
 

Etiketler
Ynt: Canon 18-200 IS Lens


Hocam bahsettiğin lens gayet güzel hem geniş açı hemde zoom bir arada. Böylelikle lens değiştirmek zorunda kalmazsın. IS özelliği ile gayet net fotoğraflar alırsın.

Şu an USA satış fiyatı 650 Dolar civarı türkiyedeki fiyatı sen tahmin et.
İstanbul Sirkeci'de Hayyam çarşısı var. 3. Katta B&H foto var. Sahibi kadir.oraya bir danış, uygun fiyata spot getirebilirler sana ama önce o civardaki mağazaları dolaş, fiyat al, ondan sonra git oraya. Hayyam'a girmeden Fotoğraf Dünyası isimli bir mağaza var ordaç Orda Oktay abimiz var. Ona danış, yardımcı olur.

Bu lens gayet güzel, güle güle kullan derim

Murat VURAL
 

Ynt: Canon 18-200 IS Lens

gelecek ay bende bu lens den almak istiyorum .. kullanan arkadaslar var mı ? memnunlar mı acaba?

yakın bir arkadasımda var ve oldukca memnun .. fiyat konusunda 1200 lıra sanırım su anda ..
 

Ynt: Canon 18-200 IS Lens

Çok hızlı bir lens değil ama fiyatına göre iyi, daha hızlı lens dedik mi fiyatlar 2.500 liraya fırlıyor zaten. Tek lenste hem zoom hemde genişz açı ihtiyacını karşılıyor 2. bir lense gerek bırakmıyor titreşim engelleme özelliği avantaj.

İşe yarar..
 




Ynt: Canon 18-200 IS Lens



Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di II VC Lens te güzeldir.. Onda da titreşim engelleme özelliği vardır, keskinliği iyidir, Fiyatı 1200-1300 civarlarında olması lazım.

Ben TAMRON'un 17-50mm f/2.8 modelini kullanıyorum gayet te memnunum

t18-270.jpg
 

Ynt: Canon 18-200 IS Lens

Selamlar,18-200 vb lenslerle keskinlikten ödün vermeniz gerekir.8 diyaframdan sonra biraz keskinlik sağlarsınız.Ayrıca 40-130 mm arası tripod yoksa creep (kayma) yapar.Bu tip lensler daha çok tatil lensleridir ve genelde tercih edilmezler Murat beyin dediği gibi 17-50mm güzel bir tercih olacaktır.
Saygılarımla
 

Ynt: Canon 18-200 IS Lens

bu iş böyle yürümüyecek galiba 18-200 bende düşünüyorum ama kimi 18-20 mm arası fıçılaşma kimi 40-50 arası creep kimisi tamron çok yavaş kimi nikondan şaşma karar verdim deniyerek alıcam.17-50 güzel lens ama zoom değeri çok düşük.eğer 18-200 keskinlik açısından 18-55 ten biraz iyise bile bana yeter.bu konuda deneyimi olan varmı?
 

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,060
Mesajlar
1,532,356
Kayıtlı Üye Sayımız
166,961
Kaydolan Son Üyemiz
Nehir Doğann

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR



Geri
Üst