Çanta Alacağım Yardımcı Olurmusunuz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan wantedmert92 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 7
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 11,392

wantedmert92

Yeni Üye
Merhaba arkadaŞlar trekking için internetten çanta alacağım ama orjinalmi emin olamıyorum lüĞtfen yardımcı olurmusunuz şu 3 model sizce orjinalmi ve bu çantalar hakkında bilgisi olan paylaşa bilirse çok yardımcı olucak şimdiden sağolun
1 40 lt elekrton http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/nf-outdoor-electron-40-canta-3-renk-106197897?id=106197897
2 50 lt elekrton http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/tnf-outdoor-electron-50-sirt-cantasi-106195569?id=106195569
3 32 lt big shot II http://urun.gittigidiyor.com/spor-outdoor/the-north-face-big-shot-ii-32lt-laptop-canta-105496931?id=105496931
Ayrıca çantada önerebilirsiniz illa bunlar olcak demiyorum 30 - 40 lt lik çantalar arıyorum...

Etiketler
Ynt: Çanta Alacağım Yardımcı Olurmusunuz

Gösterdiğin ürünler hakkında bir fikrim yok ama tek günlük aktivite için kullandığım ürünü tavsiye edebilirim. File sistemi ile terlemeyi engelliyor. Bel kolonunun pek işe yaradığını söyleyemem ama çok ağır yükler olmadığı sürece rahat bir çanta. Beni 10 gün şehir turlarında idare etmişliği var

http://www.outdoor.com.tr/product.php?id_product=1319
Husky batoh salmon
Site hakkında bir fikrim yok ben hepsiburada dan almıştım

sağol hocam yeni başladığım için pek marka bilmiyorum HUSKY BATOH SALMON iyi bir markamı

Husky iyi bir markadır. Kalite/ Fiyat olarak gayet güzel.

Çanta olarak bildiğim güzel yorumlar duyduğum markalar

Deuter
Timberline E-lan
lowe alpine

Fakat bunların fiyatları biraz tuzludur. Trekking faaliyetleri için size tavsiye ettiğim çantanın yeterli olacağını düşünüyorum.(Laptop vs taşımak için uygun değildir )

The North Face biraz daha zengin işi çantaya kaçıyor bilgisayardaki sony gibi fiyat yüksek özellik az.
Tabi bunlar benim kişisel düşüncem. Başkalarının başka yorumları olabilir.

GencSamet'in söylediklerine katılıyor olmakla birlikte bunlara ek olarak Karimdor'u önerebilirim. Jack wolfskin'in çantaları da hoştur küçük hacimler için.

Gittigidiyor, hepsiburada vs gibi sitelerden almamanı öneririm. Öyle bi haldeyiz ki orijinal diye çakma bir ürün alırsın mağazasına götürsen bile ayırt edemezler, profesyonel çalışıyorlar, ama hepsi görüntüde yanıltıcı. Bence hiç bulaşma oralara direkt gidip elden al. Belli başlı kamp malzemesi satan yerlerden de alabilirsin, çokça mevcut.

herkeze teşekkürler jack aldım 30 lt gayet kullanışlı ve iş görüyor sağolun

Merhaba arkadaŞlar trekking için internetten çanta alacağım ama orjinalmi emin olamıyorum lüĞtfen yardımcı olurmusunuz şu 3 model sizce orjinalmi ve bu çantalar hakkında bilgisi olan paylaşa bilirse çok yardımcı olucak şimdiden sağolun
1 40 lt elekrton Outdoor Kamp, Dağ Çantası GittiGidiyor'da
2 50 lt elekrton Outdoor Kamp, Dağ Çantası GittiGidiyor'da
3 32 lt big shot II Sırt Çantası GittiGidiyor'da
Ayrıca çantada önerebilirsiniz illa bunlar olcak demiyorum 30 - 40 lt lik çantalar arıyorum...
merhaba;

şayet uzun sureli yürüyüş ve kampçılık için düşünüyorsanız, doğa şartlarında en az yıpranma payı olan çanta olsun diyorsanız; bu konuda tek bir marka var. DEUTER.. size uygun olan model de 36 litre pro model olan urunudur.. içerisine çadır uyku tulumu, mutfak malzemesı ve kıyafetlerımı rahatlıkla sıgdırıyorum.. mukembel bir performan garantısı verıyorum.. dandik mal alacak kadar zengin birsii değilseen bır kere al keyfıne bak..!!!

1 40 lt elekrton Outdoor Kamp, Dağ Çantası GittiGidiyor'da
2 50 lt elekrton Outdoor Kamp, Dağ Çantası GittiGidiyor'da
3 32 lt big shot II Sırt Çantası GittiGidiyor'da
deuter marka tavsiye ederim.. Futura pro 36 lt 600 tl.. Deuterin boır çok modelı var bende. 15 yıl kullandıgım cantalar bile hala sapasağlam..

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,950
Kayıtlı Üye Sayımız
166,717
Kaydolan Son Üyemiz
bbbea

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR