Ynt: Carbon Vinyl Kapladım Yorumlarınızı Bekliyorum
İbrahim ÖNGÜN' Alıntı:
Mükemmel olmuş,ellerinize sağlık.
Hep böyle sanatkar insanları kıskanmışımdır bende de niye böyle bir yetenek yok diye :'( :'( :'(.
Maşallah,Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
Estağfurullah teveccühünüz... Yıllardır özlemini çektiğim bir araca en sonunda sahip olunca böyle oluyor işte insan.
Açıkçası motor, yürüyen, elektrik v.b. aracın ustalık gerektiren işler haricindekiler ve özellikle görünüm güzelleştirme modifikasyonları için neden kendimiz işe koyulmayalım ki.
Dün de rahat durmadım arka park sensörlerini yeniledim
Benden önceki sahibi siyah renkli ultrasound sensörleri aracın rengine boyatarak tampona taktırmış.
Neyi etkiler bu : Ultrasound sensörlerin üzerinde kalın bir boya tabakası olur ise, ses dalgaları büyük oranda boya tabakasından geri yansır ve siz daha geri vitese takar takmaz park sensörü ötmeye başlar. (Bende aynen böyle oluyordu)
Nasıl çözdüm : Benim araç inci beyazı renkte. Ülkemizde ultrasound sensörler kit haricinde ayrıca satılmadığı için e-bay'den beyaz renkli olanlarını sipariş ettim (Siyah,Kırmızı, Gri, Mavi hangi renk isterseniz var). Paketlenmiş dört adet sensör üç hafta içinde elime geçti.
Altı-üstü bir park sensörü bunun için usta bulmaya gerek yok deyip işe koyuldum. Bir buçuk saatimi aldı, sonuç ise doğru çalışan bir park sensörü sistemi oldu.
Püf Noktası: Sensörleri tampona açılan yuvaya oturtmadan önce biraz sıvı sabun sürün, yuvasına kolayca yerleştirirsiniz..