Carbon Vinyl Kapladım Yorumlarınızı Bekliyorum

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan abtarim Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,971
Ynt: Carbon Vinyl Kapladım Yorumlarınızı Bekliyorum

Mükemmel olmuş,ellerinize sağlık.
Hep böyle sanatkar insanları kıskanmışımdır bende de niye böyle bir yetenek yok diye :'( :'( :'(.
Maşallah,Allah güle güle kullanmak nasip etsin.

Etiketler

İbrahim ÖNGÜN' Alıntı:
Mükemmel olmuş,ellerinize sağlık.
Hep böyle sanatkar insanları kıskanmışımdır bende de niye böyle bir yetenek yok diye :'( :'( :'(.
Maşallah,Allah güle güle kullanmak nasip etsin.

Estağfurullah teveccühünüz... Yıllardır özlemini çektiğim bir araca en sonunda sahip olunca böyle oluyor işte insan.
Açıkçası motor, yürüyen, elektrik v.b. aracın ustalık gerektiren işler haricindekiler ve özellikle görünüm güzelleştirme modifikasyonları için neden kendimiz işe koyulmayalım ki.

Dün de rahat durmadım arka park sensörlerini yeniledim :smiley:
Benden önceki sahibi siyah renkli ultrasound sensörleri aracın rengine boyatarak tampona taktırmış.

Neyi etkiler bu : Ultrasound sensörlerin üzerinde kalın bir boya tabakası olur ise, ses dalgaları büyük oranda boya tabakasından geri yansır ve siz daha geri vitese takar takmaz park sensörü ötmeye başlar. (Bende aynen böyle oluyordu)

Nasıl çözdüm : Benim araç inci beyazı renkte. Ülkemizde ultrasound sensörler kit haricinde ayrıca satılmadığı için e-bay'den beyaz renkli olanlarını sipariş ettim (Siyah,Kırmızı, Gri, Mavi hangi renk isterseniz var). Paketlenmiş dört adet sensör üç hafta içinde elime geçti.

Altı-üstü bir park sensörü bunun için usta bulmaya gerek yok deyip işe koyuldum. Bir buçuk saatimi aldı, sonuç ise doğru çalışan bir park sensörü sistemi oldu.

Püf Noktası: Sensörleri tampona açılan yuvaya oturtmadan önce biraz sıvı sabun sürün, yuvasına kolayca yerleştirirsiniz..

Elinize sağlık hocam çok güzel olmuş inşallah sıkıntı vermez..
Aramızda değişiklik arayanlar için iyi oldu bu güle güle kullanın :smiley:

Merhaba,

Hakikaten cok guzel bir uygulama yapmissiniz, elinize saglik. Bende de 2009 grand vitara var ve ben de dusunmeye basladim ancakkkk, urunu aldiginiz yerle nasil irtibat kurabilirim? Ayrica o arkadaslar kargo ile gonderebilir mi acaba?

Tesekkurler.

cok guzel olmus ellerinize saglik,3M malzeme oldugu icin pek problem yasayacaginizi zannetmem,cunki bir arkadas kaputu komple bu malzemeyle kaplamis,bir problem yok.

gerçeketen güzel olmuş çoğu bunu aracın dışına uyguluyodu siz içine uygulamışsınız farklı :smiley: paylaşım için tşkler

bahadir70' Alıntı:
Merhaba,

Hakikaten cok guzel bir uygulama yapmissiniz, elinize saglik. Bende de 2009 grand vitara var ve ben de dusunmeye basladim ancakkkk, urunu aldiginiz yerle nasil irtibat kurabilirim? Ayrica o arkadaslar kargo ile gonderebilir mi acaba?

Tesekkurler.

İlker Bey ben Eskişehirde bulunan Şahin Reklam'dan aldım, en kısa sürede kargo konusunu sorup sizi bilgilendireceğim.

Tesekkurler Ahmet Bey,

Sizi yormak istemezdim ama suc sizin ki boyle guzel bir uygulama ile bize yon verdiniz, tekrar elinize saglik.

bahadir70' Alıntı:
Tesekkurler Ahmet Bey,

Sizi yormak istemezdim ama suc sizin ki boyle guzel bir uygulama ile bize yon verdiniz, tekrar elinize saglik.

İlker Bey cevaplamakta geciktim kusura bakmayın. Şahin Reklam yetkilisi Bilal GÜNGÖR Bey ile bugün görüştüm, Türkiyenin her yerine kargo ile gönderebiliyorlar.

Telefon Numarası : 222 231 76 76

bence aracın dış rengininde beyaz oluşu ayrıbir hava vermiş elinize sağlık

herkese selamlar

maalesef eninde sonunda kabarıyo ama uğraşmasıda zevklı yapmasıda
o yuzden tekrar tekrar

güzel olmuş, bende malzemeyi aldım ama henüz başlayamadım, yapınca paylaşırım...

alkan29' Alıntı:
herkese selamlar

maalesef eninde sonunda kabarıyo ama uğraşmasıda zevklı yapmasıda
o yuzden tekrar tekrar

Şu ana kadar yalnızca çakmak bölümünde yaklaşık 2 mm'lik köşe bölüm kabardı. Havalar ısınında elden geçireceğim.

maresal' Alıntı:
güzel olmuş, bende malzemeyi aldım ama henüz başlayamadım, yapınca paylaşırım...

Sabır gerektiriyor, youtube'daki görüntüleri izlemenizi tavsiye ediyorum.
Fotoğrafları bekliyoruz, Kolay gelsin...

güzel olmuş iyi günlerde kullanmanız dileğiyle

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR