Ynt: Caretta Karavanımla Artık Özgürüm, Çoook Başarılı Ve Gözlemlerim
Mert kaplin AL-KO 3004 AKS stabilizatörlü kaplin olması lazım.. Savrulma önleyici sistemi var yanılmıyorsam..Nette araştırırsan detayları görebilirsin..
Başoğlu karavan la yollarımız ayrıldı Carettamı sattım,,,yeni bir markayla anlaşmak üzereyim daha iyisini yaptırıyorum inşallah bu başlığı yeni karavanımla değiştireceğim ilginiz için teşekkürler,,,,,özel den arayanlar, özelden mesaj çekenler bu kadar paylaşımlarımın etkili olması beni çok mutlu etti inşallah yardım edebilmişimdir gezenbilir dostlarına, görüşmek üzere,,,,,
Carettanizi satma gerekcenizi bilmiyorum ama eski bir caretta kullanicisi olarak kisa sureli ve yakin mesafeli kamplar icin carettayi tavsiye edermisiniz? Caretta hakkindaki olumlu ve olumsuz tecrube ve gozlemlerinizi paylasmaniz mumkunmu?
Tesekkurler..
Benim için bu sayfa kapandı macerama kaldığım yerden yeni karavanım la devam edeceğim Caretta şusu vardı busu vardı demem çirkin geliyor bana sorunuza gelince kısa exbition lar için güzel,,,,,kullandım ve bitti, bana kalsa Avustralya dan getiririm adamlar yapıyor 20 bin Au dolar harika karavanlar var harika ama , kolay gelsin