Caretta Karavanımla Artık Özgürüm, Çoook Başarılı Ve Gözlemlerim

  • Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ihsane Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 51
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 38,229
inşallah en yakın zamanda biraz uzadı ama sonu güzel olacak inşallah istediğim şeyler biraz teferruat o yüzden uzuyor, görüşmek üzere
 

Etiketler
camper plan kararsızlığı öncesi merakla bekliyorum tüm örnekleri inceliyoruz bizde bu baharı kaçırdık ama önümüzdeki baharı kaçırmak istemiyoruz :smiley:
 

SAM 2347 SAM 2355 SAM 2398

Yeni karavanım pino
 


Karavanı geliştiriyoruz inşallah son halini paylaşacağım biraz zaman alacak o gün arazide ki izlenimlerimi de paylaşacağım çok başarılı olacağını tahmin ediyorum
 




hocam carettanızı yanlıs anlamazsanız carettanızı ne kadara satmıstınız bende ikinci el bir caretta arıyrm fakat bulamıyrm tskrler
 


hayırlı olsun bu karavanı ve carettaya cok baktım aracımı degıstırdım sımdı halen bakıyorum hocam verdıgınız lınktekı kısı sanırsam satmıs ılan pasıf!
 

Uzun zamandır çekme karavan almak istiyordum, amacım çadır dan kurtulmak ve konfor lu expedition lar yapmak, Kullanım alanları doğa şartlarına uygun olması aynı zamanda extrem olması gerekiyordu. Uğraştığım Dağcılık, Kayak, göl ve deniz balıkçılığı, bisiklet, serbest dalış,Avcılık, Off road ve kampçılık ta gidilecek ve çıkılabilecek son noktaya kadar aracımla gelecek bir karavan olması şarttı, bazı arkadaşımın karavanlarıyla yaşadığım zorlukları beni küstürse de 9 aydır aldığım CARETTA çekme karavana karşı inancımı ve en önemlisi dağlarda aracımın arkasında yokmuş hissi beni ona aşık etti.
hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın :smiley:
 



yeni karavanınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle... pino karavan ile caretta arasındayım bende artıları eksileri araştırmaktan beynim bulandı artık bi tavsiyede bulunursanız sevinirim . yaklaşık 3 aydır forumda dolanıyorum aralıksız her gün ... her gün de yeni birşey öğreniyorum ve öğrendikçe bi karavan almak zorlaşıyor:smiley:
 

yeni karavanınız hayırlı olsun iyi günlerde kullanmanız dileğiyle... pino karavan ile caretta arasındayım bende artıları eksileri araştırmaktan beynim bulandı artık bi tavsiyede bulunursanız sevinirim . yaklaşık 3 aydır forumda dolanıyorum aralıksız her gün ... her gün de yeni birşey öğreniyorum ve öğrendikçe bi karavan almak zorlaşıyor:smiley:
Merhabalar;
Ben de oldukça uzun bir süre pino karavan ile caretta arasında kaldım. Hala da bir tercih yapmış değilim. Bir karar vermeden evvel 1990-2000 model arası avrupa malı karavanları da araştırıyorum. Ama @fth16'ya katılıyorum. İki karavanı kullanmış biri olarak görüşlerinizi bize iletirseniz çok seviniriz. Saygılarımla
 

Herkese merhabalar

Cok arastırıp duşundukce işin içinden cıkılmıyor dediğiniz gibi.
Ama Bir yerdende baslamak gerekiyor.
Daha acemi bir karavancıyım ama Bence karavancılık hevesine bu tip ufak birseyle baslamak hem butce hemde deneyim kazanmak adına dogru bir secim gibi geliyor. Pino yada caretta bence fark etmez.

Bende haftasonu aldım carettamı.
İkinci el aldım. İnşallah kullandıkca deneyimlerimi sizlerle paylaşırım.
Bu arada forumda sadece caretta ile ilgili bir bölüm varmı.

Bilgisi olan var ise paylaşırsa sevinirim

Selam ve saygılar
 

Daha önce caretta kullanmış birisi olarak
İçi çok dar,insan gece uyurken bunalıyor ,sadece hafta sonu 1 gece kalmak için düşünülebilir,daha uzun tatil için uygun değil

SM-J200F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 

Evet Murat beye katılıyorum. İçi dar.
Bizde Çocukları içeride yatırmayı planlıyoruz.
İçeride Tv var sıkılmazlar diye düşünüyoruz.
kendi cadırı var caretta ile uyumlu biz onda kalmayı planlıyoruz. Yetişkin için ve uzun sureli konaklama da sıkıntı verebileceğini tahmin ediyorum.
Bakalım cıkabikirsek bu haftasonu size cadırlı resimleri gonderirim.
 




Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.


GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,441
Mesajlar
1,517,991
Kayıtlı Üye Sayımız
172,096
Kaydolan Son Üyemiz
R.K. o.oğlu

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR



Geri
Üst