Casio Saatler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DR.ÖZHAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,669

DR.ÖZHAN

Özhan Gülseven
Saatler kullanılmamış sıfır kutusundadır bayıden ersa garantısınde ayarları yapılmış durumdadır.

CASIO: SGW-100

200 mt su gecırmezlık grafık ve derece görtergelı pusula sılıkon kordon. harıta üzerinde iki nonta larak yerınızı belırleye bılırsınız yada acıl bı durumda hangi yön ve derece oldugunu bıldırıp gerıdönmenızı kolaylaştırı.

ekran aydınlatması
sıcaklık ölcümü
kolay kullanım
satışfıyatı pıyasada 170 tl ye yakındır

Özel nakıt fıyatı 135 tl dır

S6002478.jpg

S6002474.jpg

S6002476.jpg

S6002487.jpg

S6002485.jpg

Etiketler
Ynt: Casio Saatler

SGW-300HB-3 sıfır kutusunda

impertex perlon haki yesil kordon: su tutmaz, kir tutmaz ,terletmezve diyer kordon modellerinden daha uzun ömürlüdür
Altımetre ölcümünde aynı anda hava sıcaklıgını C ve F olarak görebilirsınız

barometer grafık olarak gösterir havanın kötuleşıp kötüleşmediğini hesaplanıza gerek kalmaz
dünya saatleri kronometre, alarım gerisayım mevcutdur 100 m su gecırmezlik.
pıyasa fıyatı :190.00 tl cıvarıdır.

Nakit fiyatı: 150.00 tl dir

S6002482.jpg

S6002480.jpg

S6002484.jpg

selamlar casio saatleri bende takip ediyorum. ancak yanlış anlamassanız bir bilgi vermek isterim. belirtiğiniz saatler istanbul sirkeci de daha uygun fiyata bulunuyor. örnegin sgw 100 modelini kardeşime dün aldım 120 tl. bilğinize.

berkant68' Alıntı:
selamlar casio saatleri bende takip ediyorum. ancak yanlış anlamassanız bir bilgi vermek isterim. belirtiğiniz saatler istanbul sirkeci de daha uygun fiyata bulunuyor. örnegin sgw 100 modelini kardeşime dün aldım 120 tl. bilğinize.

1965 den buyana saatcıilik yaparız. www.ersa.com.tr türkıyedekı yasal ithatcısıdır fiyatlara bakabilirsınız ürünün etiket satış fiyatı 169.00 tl dir + % 8 gibi zam gelmiştır bu rakama ekli degildir işyerimde bu fiyata satılıktır işyerime gelsenız bu fiyata vermem acıkcası , aldıgınız saatın garantısı varmıdır fişi faturası vamııdr kacakmıdır almak için kackere gıdıp pazarlık edılmıştır :smiley:, 2 yıl sonra gıtdıgınde dukkan kapanıp CD cımi olur lbilemem vs vs. farklı pazarlıklar farkı ürünler herzaman bulunur tahtakalede de bulur zaten bu tarz işlerin döndüğüyer orasdırı. iyi almışsınız hayırlı olsun.

tekrar merhaba
- öncelikle beni yanlış anladığınızı düşünüyorum. maksadım siz kırmak değil, sadece bilği vermek amaçlı.
_madem bu işten anlıyorsunuz DOĞUBANK ın sırasında MERKEZ saatten aldım saati. pazarlık sünnettir ERSA garantili
_bende casio 500 Y veya 500 G arıyorum elinizde mevcutmu? fiyat konusu?

berkant68' Alıntı:
tekrar merhaba
- öncelikle beni yanlış anladığınızı düşünüyorum. maksadım siz kırmak değil, sadece bilği vermek amaçlı.
_madem bu işten anlıyorsunuz DOĞUBANK ın sırasında MERKEZ saatten aldım saati. pazarlık sünnettir ERSA garantili
_bende casio 500 Y veya 500 G arıyorum elinizde mevcutmu? fiyat konusu?

bildiğim bi yerdır ama anlatıklarımda olan şeyler biraz acıkca yazdım bende garantı belgesını renklı fototokopiyle cogaltıp satanlarda var anlamak için işin içinde olmak lazım biraz da alınmış bi ürünede daha fazla yorum yapmak düşmez bana ilk msj da da dedım hayırlı olsun saatınızde bı sorun olursa yardımcı olurum herzaman.
dediğiniz urunlere bakıcam yarın fıyatbılgısı verırım sız bu urun nerde kullannacaksınız incelediniz mı dijital ekranı cok kucuk istediğinı verıye dırekt baktıgınızda anlaşılmıyor?

bu saat i sürekli kullanacagım. şu anda da kullandığım bi G shock var. sürekli tak çıkart yapmak beni rahatsız ediyor. ancak sivilde klasik saat kullanırım. görüntüsü çok şık. onedenle fiyat araştırıyorum. madülü bi saat tavsiye edebilirmisiniz. artısı ve eksisini karşılaştırarak.

prg 500 t güzel bi saat sadece bana göre gafık ekranı kucuk prg 130 favorım ekran buyuk ana ounda pusula cızgileri kucuk direk baktıgınız da zor alaşılılıyor ben alıştımğım için sorun yşamıyorum, artık secım sızın fiyat ve görümün devreye giriyor .

prg 500 t mevcut 750 tl fiyatı
prg 500 y plastık kordonlu 650 tl
prg 130 da pılastık kordonlu mevcut 535 tl

yeriniz nerede. söğlediğiniz fiyatları yüz yüze görüşsek daha faydalı olur sanırım.

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.