Casio Saatler

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan DR.ÖZHAN Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 89
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 22,664

Etiketler
Ynt: Casio Saatler

roketci' Alıntı:
slmlar bende prg 130t var yeni aldım yanlzı ince ayarlarını bilmiyorum yardımcı olabilirmisinz metler_1986@hotmail.com acil çünkü iç güvenlik bölgesindeyim tşk ederim şimdiden

hagi hayarlarda sorununuz var? ersa.com.tr den baka bilirsiniz kullanma kıtapcıgına yada numaramı vereyım arayın yardımcı olayım seleamlar.

arkdaşlar kusurabakmayın devamlı nettemeşgul olamıyom malum şuan pusula ayarını çözdüm sıfırlamsını yptım bu ay durumu ve gelgit nasıl oluyo şimdiden tşkler

http://www.ersa.com.tr/bayi-dosya/3135-3206.pdf

üstdeki linke bı göz atın faydası olcaktır ay takvımı içi gmt +2 deyız türkıye olarak ama ayın gecekı konumu saatınızlı le uyuşmuyorsa kuzey yarın küre konumunu güney yarım kureye cevırın ben kendı saatımde öyle yaptım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72714.msg901452#msg901452

eskı fiyata verebilecegim tek ürün arkadaşlar şu anki etiket fiyatı 600 civarındadır nakıt karşı taraf kargo ödemeli 450 tl dir fiyat

Borabey bazı ürünler şu an firmada da mevcut degıl ama özel bi model istegınız varsa araştırabılırım yada geldıgınde haber verırım bıde fiyatların degişmesinden dolayı prg lerden urun siparış etmedım.

roketci' Alıntı:
slmlar bende prg 130t var yeni aldım yanlzı ince ayarlarını bilmiyorum yardımcı olabilirmisinz metler_1986@hotmail.com acil çünkü iç güvenlik bölgesindeyim tşk ederim şimdiden
http://umutspicks.blogspot.com/2010/09/casio-protrek-prg-130t-7vdr-saat.html#axzz1THowDkii

ilbeğ' Alıntı:
http://umutspicks.blogspot.com/2010/09/casio-protrek-prg-130t-7vdr-saat.html#axzz1THowDkii

paylaşım için teşekkurler ben arkadaşa ilgili linkleri özelden atmıştım aslında.

belkı baskaları yararlanır :smiley: sızde kusura bakmayın ılan sayfasını mesgul etmıs olduk ama sayfalar arasında gezerken bır an ılan sayfasında oldugumu unutmusum yoksa ozelden atardım

selamlar ve hayırlı satışlar ben serbest dalış yapıyorum baracuda 101 kullanıyorum şuan hem günlükte kullanabiliyorum casio nun bu donanımda saati varmıdır suunta D4 tarzı birşey veya lternatifi
sağolasın kolay gelsin

bekirgümüş' Alıntı:
biraz geç farkettim ama genede sorayım dedim yeşil kordonlu saat duruyormu .saygılar

kalmadı Bekir bey satıldı $ cok yukseldı bu tarz ürünleri pek şiparış etmiyorum artık

supernaturel' Alıntı:
selamlar ve hayırlı satışlar ben serbest dalış yapıyorum baracuda 101 kullanıyorum şuan hem günlükte kullanabiliyorum casio nun bu donanımda saati varmıdır suunta D4 tarzı birşey veya lternatifi
sağolasın kolay gelsin

casio nun dalış bilgisayarı malesef yok Cem Bey, profesyonel ürünler tercıhedin bence Quantum barakudanın da bayisiyim ama japonyadaki tusunamıden dolayı makine üreten fabrika yıkılmış ürün bulmak servis vermek cok zor şu anda 6. aydan sonra sorun cözülecek diyorlar

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,923
Kayıtlı Üye Sayımız
166,704
Kaydolan Son Üyemiz
webesten07

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR