KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Çatalca-Ormanlı Sahiline Off-Road Gezisi Duyurusu (25 Ocak 2009)
reis28' Alıntı:
arkadaşlar sizlere iyi eglenceler aranızda olmak isterdim fakat bizim niva gurubundaki arkadaşlara sözüm var hafta sonu için güzel resimlerinizi ve videolarınızı bekliyorum
Dursun usta katın Niva gurubunu bizim kovoya nam salalım sitede....! Yılın gezisi olsun...(Anneanne'den sonra, ben hayatım boyunca çamurla dolma olmuş böyle bir lastik bir daha görebileceğimi sanmıyoru....)
Ben yaz kış açık diye bilirim, ama yinede tedarikli olmak lazım, sandviç tarzı pratik birşeyler yanımıza almakta fayda var. Havanın yağmurlu olması inanın ban bvüyük şans, çünkü sahile inen 8 km.lik yol bizim için süprizlerle dolu olacaktır.
evet arkadaşlar ,bakın Nadir bey kardeşim çok güzel bir rota ve öneri sunmuş , bence mantıklı olan da budur... teşekkür ederiz Nadir kardeşim eline sağlık bilgilendirme için...
Bence Ayazağa'dan gelecekler içinm en hızlı rota TEM'e çıkıp Çatalca çıkışından çıkmaktır. Çatalca gişelerde Beylikdüzünden gelen konvoyla birleşir. Diğer Kemerburgaz yolunu bilmiyorum.... Bence çok zaman alır.
Veya yine TEM den gelip Gişeleri geçtikten sonra Carefourun yanından Beylikdüzü öünde Bauhaus'da tüm konvoy buluşur . Saat 10:00'da.
eeg52' Alıntı:
bu durumda davetli olan eş Ergun oluyor......... ;D
evet abi maksat birlikte hareket etmek..temden yok kısalır bencede..farkı rotalardan gelinirse kopmalar olabilir ve ergunun dediği gibi oradan geliş çokvakit alabilir..ayrıca süper market önünde toplanma moda oldu uyalım bence..
iyi hoş dersin Ergun'um da bizim 3,5 asfaltı pek sevmez hatta hiç sevmez bizim için biraz sorun olabilir 146 km/h e zor çıkar belki 140 km/h olabilir.........
her gezide muhakkak bi yerde oluyorum uyuz oldum artık ama dönüşüm muhteşem olucak !!! benim uno bu hafta yükselicek ve bugün lastikleride sipariş ettim hafta içi lastikleride gelicek bakalım ozaman neye benzeticeksiniz unoyuuuu
irtica ediyorum kıbrısa ergun abi ben işin gerçeği bu ;D ;D ;D sen gaza basarken ben de kırmızı , siyaha para basıyo olucam HARD BLACKJACK masalarıda varmış onların 8)